Başkan Öztürk Ramazan Bayramını kutladı! Başkan Öztürk Ramazan Bayramını kutladı!

Bir öğrenci daha hayatına son verdi! Bir öğrenci daha hayatına son verdi!

Zonguldak Haber – Gökçebey Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Halit Karademir’in mesire alanı ve 2B arazilerle ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterildi.
Gökçebey Belediyesi, Halit Karademir'in mesire alanı ve 2B arazileri hakkında yaptığı açıklamaları yanıtladı ve bu açıklamalara tepki gösterdi. Belediye tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Vedat Öztürk'ün 18 Ekim 2023 tarihinde Halit Karademir tarafından yapılan iftira ve yanlış haberlere dikkat çekildi. 
“TAMAMEN YALANDAN İBARET OLDUĞUNU BİLDİRİRİZ”
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Belediye Başkanımız Vedat Öztürk 18.10.2023 tarihinde belediyemiz adına iftira ve yalan haber paylaşan Halit Karademir’in ilgisiz ve bilgisizliği neticesinde sosyal medya hesabından paylaştığı 2B ve mesire alanı ile ilgili paylaşımın tamamen yalandan ibaret olduğunu bildiririz. Bilgisizce paylaşılan 2B ile ilgili haber zemini olmayan, yalandan ibaret olup gereksiz karalama yapılmıştır. Aydınlanmak istemiş olsa Belediyemizin Teknik Ekiplerinden doğru bilgi aktarılırdı."
“KİRALARI DÜZENLİ OLARAK ÖDENMEKTEDİR”
Açıklamada ayrıca, bahsedilen bölgede 2B çalışmasının henüz gerçekleşmediği ve gereksiz bir endişenin yaratıldığı belirtildi. Ayrıca, mesire alanı ile ilgili yapılan açıklamada da şunlar yer aldı:
"Ayrıca en önemlisi Halit Karademir’in yapmış olduğu bilgisizce yalan paylaşımların en önemli noktası 2B çalışması başlamış olsa bile mesire alanı ile ilgisi yoktur. Arazi alanı 2B dışında kalmaktadır ve Belediyemizce Orman Bölge Müdürlüğü ile 29 yıllık bir kiralama sözleşmesi mevcut olup belediyemiz tarafından kiraları düzenli olarak ödenmektedir."
Son olarak, 2B ile ilgili çalışmaların devam ettiği ve bu konuda mahalle muhtarının Orman Bölge Müdürlüğü'ne bilgi almak amacıyla gönderildiği açıklamada belirtildi. Muhtarın aldığı bilgilere göre, dosyanın hala açık olduğu ve herhangi bir programın olmadığı vurgulandı. Açıklamanın sonunda, Halit Karademir'in daha özenli ve araştırmacı olması gerektiği ifade edildi. Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Virda Şahin