Çaycuma’da korku dolu anlar! Facia kıl payı önlendi! Çaycuma’da korku dolu anlar! Facia kıl payı önlendi!

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessese Müdürlüğü Emniyet Servisi’ne çalışan işçiler, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’i ziyaret etti.

GMİS basın bürosundan yapılan açıklamaya göre TTK Üzülmez Müessese Müdürlüğü Emniyet Servisi çalışanları Satılmış Doğan, Mithat Keleş ve Zekai Ünsal, GMİS’i ziyaret ederek GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ile görüştü. Emniyet Servisi çalışanlarının sorun ve taleplerini dinleyen Demir, “Arkadaşlarımız sendikamızı ziyaret ettiler. Birlikte iş yerimizdeki sorun ve sıkıntılar hakkında görüş alışverişinde bulunma imkanı yakaladık. Satılmış arkadaşımız iş yerine bir kaza geçirmişti. Ona geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha iletiyoruz. İş yerlerindeki iş kazalanmaları konusunda hukuksal boyutu ve iş sağlığı ve güvenliği konusunda da fikir alışverişi yaptık. Kendilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum.” dedi. (Haber merkezi)

Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı

TTK’da son durum!  Başvurular ne zaman başlayacak? TTK’da son durum! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış! Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış!

Perşembe ışıklı kavşakta ışık ihlali kaza getirdi Perşembe ışıklı kavşakta ışık ihlali kaza getirdi

 

Editör: Murat Barutçu