Süper Amatör Ligde, hafta arası maçında bugün İstasyon Gemicilerspor ile Gelikspor arasında oynanması gereken 11’inci hafta maçı, sahadaki kar nedeniyle ertelendi. Bu maç, Gelikspor’un kar nedeniyle peş peşe ertelenen ikinci maçı oldu.

Klasman B grubunda lider Gelikspor ile 5’inci sıradaki İstasyon Gemicilerspor arasındaki 11’inci hafta maçı kar engeline takıldı. Perşembe mesaisi için hakemler Deniz Kardaş, Emre Yılmaz, Muhsin Üstüner ile iki takım futbolcuları maçın oynanacağı sentetik zeminli Nebioğlu sahasına geldi. İki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle beyaz bir örtüye bürünen sahadaki kar yoğunluğu maçın oynanmasına izin vermedi.

Hakem Kardaş, yardımcılarıyla birlikte sahada yaptığı inceleme ve kontrollerin ardından elverişsiz saha şartları nedeniyle maçın ertelenmesine karar verdi.

Gelikspor’un geçen hafta kendi sahasında Çaydeğirmeni Belediyespor’la oynaması gereken maç da sahadaki kar nedeniyle ertelenmişti. Çaydeğirmeni’yle 26 Ocak Çarşamba günü karşılaşacak mavi-beyazlı takımın, İstasyon Gemicilerspor’la karşılaşacağı maçın hangi tarihte oynanacağına Futbol İl Temsilciliği karar verecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi