Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığının 2. Olağan Genel Kurulu Memurlar Lokalinde geniş bir katılım ile yapıldı.

Divan Başkanlığını Gelecek Partisi Düzce İl Başkanı Vildan Tokaliç’in yaptığı Genel Kurula, Genel Başkan yardımcısı ve Genel Sekreter Hasan Seymen, Genel Başkan Danışmanı Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Cemal Eğin, CHP İl Başkanı Devrim Dural, İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, Çayder Başkanı Erkan Üstüntaş, Çaycuma Çevre Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Çaycuma AK Parti Belediye Başkan aday adayı Bünyamin Bostancı, Sinop İli Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer Bayrak, bazı mahalle muhtarları, bazı siyasi partilerin ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gelecek Partisi ilçe başkanları ile partililer  katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Şenol Cin yaptığı açılış konuşmasında, “Gazze'de hunharca katledilmiş olan Gazze halkının uğradığı zulüme dünyanın sessiz kalmasını kınamak vicdanımızın ve insanlığımızın bir gereğidir. Siyonist, zalim, alçak İsrail'i ve işbirlikçilerini lanetliyoruz. Sonuna kadar Filistinli kardeşlerimizin yanındayız.

Kongremizin hayırlı olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle yad ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Beyefendi'ye tüm teşkilatımız adına Zonguldak'tan saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz” diyerek şunları söyledi:

“Gelecek Partisi olarak ve tüm Türkiye'yi kucaklıyoruz. Siyaset anlayışımız siyasi ahlak, siyasi etik, birleştirici, bütünleştirici, ötekileştirmeyen ilkeli bir siyaset anlayışıdır.

Tüm siyasi partilerin ortak hedefi ülkemiz için çaba ve gayret sarf etmektir. Her siyasi parti için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bizi diğer siyasi partilerden ayıran en önemli husus, rant siyasetini red eden anlayışımız ve teşkilatlarımızı kurarken liyakat ve dürüstlük anlayışını maddiyatın önüne koymamızdır. Hatta maddiyat konusu gündeme bile asla gelmez. Biz güçlü bir teşkilatız ve yerimiz her zaman mazlumun yanındadır. Emeğin ve emekçinin başkenti Zonguldak'ta siyasette tüm siyasi partilerle Zonguldak'ımızın kazanımları için işbirliğine hazırız. Zonguldak adına yapılan tüm doğru işlerin destekçisi, yanlışların karşısındayız.  Yerel yönetimlerde Gelecek Partisi'nin vizyonunun doğal bir sonucu belediyelerde şeffaf ve demokratik bir yönetim tarzıdır. Teşkilatlarımız yerel seçimler için hazır ve sahadadır. Zonguldak ve Türkiye’miz için hayırlara vesile olmasını dileriz”

Hava kalitesi 'Kötü' seviyede: Zonguldak'ta son durum ne? Hava kalitesi 'Kötü' seviyede: Zonguldak'ta son durum ne?

Ardından Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter Hasan Seymen de kongrede konuşma yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimler sonucunda Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığına Şenol Cin seçilirken, yönetim kuruluna, Esin Adıyaman, Canan Seyrek Çapaklı, Hasan Basri Erdoğan, Harun Yılmaz, Mehmet Taşköprü, Volkan Orhan Eser, Nida Dadandı, Ertan Demiro, İlyas Çelik, Mesut Cibo, İdris Kaşar, Muzaffer Eroğlu, Yakup Altun, Şadiye Abacı, Barış Çetin seçildiler. (Ersen Berk Çelik)

gelecek partisi il kobgresi-3

gelecek partisi il kobgresi-2

gelecek partisi il kobgresi-4

Editör: Muhammet