Genel Başkanlığını Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi 3. yaşını kutladı. Kutlama tam bir coşkuya dönüştü. Zonguldak teşkilatı da bu coşkuya ortak olan iller arasındaydı.

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer ve ilçe başkanlarının da katıldığı kutlamalar sırasında Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Zonguldak ekibine özel bir ilgi gösterdi. Kutlamalar sırasında partiye yeni isimlerde katıldı.

Kutlama toplantısına katılım sağlayan İl Başkanı Mustafa Kutayer ve arkadaşları iktidar için, gelecek için umutlu olduklarını söyleyerek kutlamaların coşkulu bir şekilde geçtiğini belirttiler.

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, açıklamasına şöyle devam etti:

“Zonguldak İl Başkanlığı olarak yıldönümümüze bizde katılım sağladık. Önemli isimler Gelecek Partisine katılım sağladılar. Türkiye’nin muhtelif yerlerinden, değişik bölgelerinden eski bakanlar, eski milletvekilleri, eski belediye başkanlarından, profesörlerden, enerji uzmanlarından, bürokratlardan çok önemli katılımların gerçekleşmesi bizi Gelecek adına umutlandırdı, heyecanlandırdı.

Genel Başkanımız, 84 milyon barış huzur refah içerisinde kucaklayacağız ayrıştırma kutuplaştırma hiçbir şekilde olmayacak, Türkiye’de yaşayan herkes bizim vatandaşlarımızdır. Etnik köken ayrımı yapmayacağız, yanlış yapan olursa NEPOTİZM yolsuzluk rüşvet mal beyanında bulunmayan hiç kimse gelecek Partisi’nin çatısı altında barındırmayacağız, Dürüst, ahlaklı, vicdanlı insanlardan Gelecek Partisinin kadrolarını kuruyoruz. Eğer olur da bir gün ben de nefsime yenik düşer, yanlış yapmış olursam benim de karşıma çıkın ve beni de boğulduğum makamlardan mevkilerden durdurmayın! Tüm teşkilatlarımıza sesleniyorum; eğer bunu bana yapmazsanız iki elim yakanızda olacak, hakkımı size helal etmiyorum mesajını verdi.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi