Sürücülerin dikkatsizliği kazaya davetiye çıkartıyor Sürücülerin dikkatsizliği kazaya davetiye çıkartıyor

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Gazipaşa Caddesi'ne saat kulesi yapılacağını duyurmuştu.  3 farklı görsel sunan belediye başkanı Alan, uygulanacak olan projeyi vatandaşların beğenisine sundu. Oylamaya katılan vatandaşlar 3 görselden beğendiğini seçerek oylamaya katıldı. Oylamada en çok oyu alan birinci görsel vatandaşlar tarafından seçildi. Alan, oylamanın sonucunu sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Alan, "Şehrimize ve Gazipaşa Caddesi’ne değer katacak olan Saat Kulesi projemizi belirlemek için siz kıymetli hemşerilerimizden fikirlerinizi istemiştik. Sosyal medya hesaplarımızdan yaptığımız bu kamuoyu yoklaması neticesinde birçok hemşerimizin ortak görüşü dikkate alınarak 1. görselde yer alan projemiz belirlenmiştir. Fikirleriyle sürece destek veren hemşerilerimize teşekkür ediyor, ‘ZONGULDAK SAAT KULESİ’nin şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Talihsiz bebek son yolcuğuna uğurlandı Talihsiz bebek son yolcuğuna uğurlandı

Sinan Oğan kararını verdi, işte o isim...! Sinan Oğan kararını verdi, işte o isim...!

Belediyeden emekli işçiler tazminatlarının yatırılması için eylem yaptı Belediyeden emekli işçiler tazminatlarının yatırılması için eylem yaptı

“Siyaseti kendi menfaatleri için yapanlardan ülkemize fayda gelmez” “Siyaseti kendi menfaatleri için yapanlardan ülkemize fayda gelmez”

Editör: Murat Barutçu