Polise yakalanmamak için kendi canına son verdi! Polise yakalanmamak için kendi canına son verdi!

Gazeteci ve yazar Süleyman Özışık, kanser hastalığıyla uzun süredir mücadele ettiği hastanede hayatını kaybetti. Özışık'ın vefat haberi, kardeşi Hadi Özışık tarafından duyuruldu. Sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Innâ lillâhi we innâ ileyhi raciun. Kardeşim Süleyman Özışık'ı kaybettik" ifadeleri kullanıldı.

52 yaşındaki Süleyman Özışık, meslek hayatı boyunca Milliyet gazetesi, Akşam gazetesi ve son olarak internethaber.com sitesinde çalışarak gazetecilik ve yazarlık yapmıştı. Bir süredir kanserle mücadele eden Özışık, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Motosikletine çarpan sürücü annesi çıktı! Motosikletine çarpan sürücü annesi çıktı!

Özışık'ın sağlık durumu bir süredir kötüye gidiyordu. Kardeşi Hadi Özışık, 2 Ağustos'ta yaptığı sosyal medya paylaşımında, doktorların çabalarına rağmen hastalığın Özışık'ı bırakmadığını ve yoğun bakım ihtiyacı olduğunu belirtmişti. Yakınları, arkadaşları ve sevenlerinden dualarını talep ederek sürece destek olmaya çalışmışlardı.

Ancak, hastalığın iliklere kadar ulaşmasıyla Süleyman Özışık'ın durumu tekrar kötüleşti ve yoğun bakım ünitesine alındı. İHA

Komposta yoksa cacık. Bahçede yetiştirilen salatalıklarla şahane olur Komposta yoksa cacık. Bahçede yetiştirilen salatalıklarla şahane olur

Zonguldaklılar sabırla bekliyor! Zonguldaklılar sabırla bekliyor!

Bu haftanın en çok kazandıranı; Ne dolar, ne euro ne de altın! Bu haftanın en çok kazandıranı; Ne dolar, ne euro ne de altın!

Editör: Virda Şahin