Bu haftanın en çok kazandıranı; Ne dolar, ne euro ne de altın! Bu haftanın en çok kazandıranı; Ne dolar, ne euro ne de altın!

Zonguldak Haber – Zonguldak'ın Alaplı İlçesi'nde bulunan spor salonunun yıpranan zemininin yenilenmesi için vatandaşlar talepte bulunuyor.

Alaplı ilçesinde bulunan spor salonu, yılların etkisiyle zemininde ciddi hasarlar ve çürükler oluşmuş durumda. Vatandaşlar, yazın ortasında gençlerin en çok ihtiyaç duyacağı bu spor alanının zemininin döküldüğünü ve birçok yerde çürükler ve oyuklar oluştuğunu ifade ediyor. Özellikle kapalı alanlarda spor yapmak isteyen çocuklarının, bu durum nedeniyle sakatlanma riskiyle karşı karşıya olduğunu belirtiyorlar.

Cep telefonu dükkânından milyonluk soygun! Cep telefonu dükkânından milyonluk soygun!

 

Zonguldak’ta müthiş keşif! 30 bin kişi faydalanacak Zonguldak’ta müthiş keşif! 30 bin kişi faydalanacak

Spor salonunun ısı merkezi, sağlık odası, soyunma odaları ve idare odalarının da bulunduğu ancak zeminin sorunlu olması nedeniyle çocukların spor yapmasının güç olduğunu dile getiren öğrenci velileri, bu tesisi bu halde bekletilmemesini istiyorlar.

Spor salonunun 1978 yılından beri hizmet verdiğini ancak zaman içinde zeminin kar ve yağmur suyu nedeniyle yıprandığını vurgulayan sporseverler, zamanında çatıyı tam olarak kapatılmamış olmasının sorunun temel nedenlerinden biri olduğunu dile getiriyorlar.

Sorunun çözümü için harekete geçen Alaplı İlçe Müdürü Zafer Can, resmi işlemleri başlattığını ve konuyu Zonguldak İl Spor Müdürlüğü'ne bildirdiğini belirtti. İHA

Karı koca kavgasında kan aktı! Karı koca kavgasında kan aktı!

Hesabı ödeyemeyince çalışanlar tarafından tecavüze uğradı Hesabı ödeyemeyince çalışanlar tarafından tecavüze uğradı

AW001893_07

AW001893_06

AW001893_04

AW001893_05

AW001893_03

AW001893_02

Editör: Virda Şahin