Ormancılara önemli eğitim Ormancılara önemli eğitim

Karabük’te trafik kazasında1 kişi yaralandı! Karabük’te trafik kazasında1 kişi yaralandı!

Giresun Haber - Alperen Aydın, TFF 3. Lig ekibi Eynesil Belediyespor'a transferiyle ilgili duygusal bir açıklama yaptı. Giresunspor altyapısında yetişen ve kariyerinde birçok takımda forma giyen Aydın, Eynesil Belediyespor'a gelmesinin arkasında hayatını kaybeden eski takım arkadaşı Saruhan Bolat'ın hayalini gerçekleştirmek isteğinin olduğunu dile getirdi.

Giresunspor ile birlikte futbol hayatına başlayan ve takım arkadaşı Saruhan Bolat ile 14 yıllık yakın bir dostlukları olduğunu vurgulayan Alperen Aydın, depremde yaşanan acı kaybın ardından zorlu bir süreç geçirdiğini belirtti. Saruhan'ın ani vefatı nedeniyle yanında olamamak ve onunla iletişime geçememek gibi duygusal zorluklar yaşadığını ifade etti.

Kedisi Slyvia ile İstanbul’u geziyor Kedisi Slyvia ile İstanbul’u geziyor

Alperen Aydın, Saruhan Bolat'ın hayalini gerçekleştirmek için Eynesil Belediyespor'a katıldığını açıkladı. Saruhan'ın, Eynesil Belediyespor'un 3. Lig'e çıkması durumunda bu takımda oynamayı arzuladığını dile getiren Aydın, bu hayali gerçekleştirmek için başka transfer tekliflerini geri çevirdiğini ve memleketiyle ailesi arasında kalmaya karar verdiğini söyledi.

Posbıyık, 40 derece sıcakta asfalt döken işçilerini unutmadı! Posbıyık, 40 derece sıcakta asfalt döken işçilerini unutmadı!

Saruhan Bolat, Giresunspor altyapısından yetişen ve Kahramanmaraş İstiklal Spor forması giyerken 6 Şubat depreminde hayatını kaybetmişti. Alperen Aydın, böyle anlamlı bir şekilde Saruhan'ın hatırasını yaşatmaya ve onun hayalini gerçekleştirmeye kararlı olduğunu belirterek, Eynesil Belediyespor'a olan bağlılığını vurguladı. İHA

Belediye, toplamda 4 yeni park daha yapacak! Belediye, toplamda 4 yeni park daha yapacak!

AW943581_02

AW943581_01

Editör: Virda Şahin