DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş önümüzdeki yerel seçimlerdeki siyasi hedefiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanlığı için aday olma ihtimaline işaret eden Keleş, "Ömür boyu il başkanlığı görevini sürdürmeyeceğim" ifadesini kullandı.

Külünk’ten bomba iddialar: ‘Cumhurbaşkanına sahte anketler sunuldu!’ Külünk’ten bomba iddialar: ‘Cumhurbaşkanına sahte anketler sunuldu!’

Keleş'in konuyla ilgili açıklaması şöyle: "Genel seçimlere millet ittifakı ile birlikte girdik ve Deva Partisi 15 milletvekiline sahip oldu. Diğer partiler koalisyonlar kurarken, Deva Partisi tek başına yoluna devam ediyor ve meclis toplantılarına eksiksiz katılan tek parti olma özelliğini taşıyor.

Ömür boyu İl başkanı olarak kalmayı düşünmüyorum. Yaklaşık üç buçuk yıldır Deva Partisi'nden hem kurucu il başkanı, hem de kongresini yapmış bir il başkanı olarak görevimi sürdürüyorum. Milletvekilliği aday adayı sürecinde istifa etmiştim, daha sonra genel merkezin talebi üzerine tekrar il başkanı olarak görevime devam ediyorum, ancak yerel seçimler için hedefimiz mevcut. Hem parti hem de şahsi olarak hedefim bulunuyor. Eğer herhangi bir değişiklik olmazsa, önümüzdeki 31 Mart 2024 tarihinde belirli bir niyetimiz var. Ömür boyu bu makamlarda kalmak için burada değiliz. Aksi halde, koltuğa babadan oğula geçenler gibi oluruz ve bu hayat tarzı bizim için uygun değil.

Görevimi başarıyla yerine getirdiğim sürece devam ederim, ancak belirlediğim bir hedef var ve bu doğrultuda hareket edeceğim. Gelecekteki süreç nasıl şekillenir, o zaman bakacağız. Niyetim var." (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

İki gündür ekmek bulamayan halk tepkili:  Ekmek yoksa pasta mı yiyelim (!) İki gündür ekmek bulamayan halk tepkili: Ekmek yoksa pasta mı yiyelim (!)

Asma taksi durağı başkanı hayatını kaybetti Asma taksi durağı başkanı hayatını kaybetti

Ekmek zammı belli oldu:  İşte yeni fiyatı! Ekmek zammı belli oldu: İşte yeni fiyatı!

Zonguldak’ta kan donduran olay! İç çamaşırında spermleri bulundu! Zonguldak’ta kan donduran olay! İç çamaşırında spermleri bulundu!

Motosiklette ehliyet karmaşası Motosiklette ehliyet karmaşası

Başkandan fırıncılara tepki: Vatandaşı düşünen yok! Başkandan fırıncılara tepki: Vatandaşı düşünen yok!

Editör: Murat Barutçu