Deva Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için aday adayı oldu.

Keleş yaptığı açıklamada, “24.06.2020 tarihinde genel başkanımız Sayın Ali Babacan’ın tensipleriyle Deva Partisi Zonguldak Kurucu İl başkanı olarak görev aldım. Pandemi sürecinin zirvede olduğu ve yasakların yaşandığı zor günlerde böylesi zor bir görevi üstlenip kısa sürede teşkilatlarımızı kurup; Zonguldak ilinde yapılanmamızı sağladık “ diyerek şunları söyledi:

“Zonguldak’ı Ankara’da, 3 sene boyunca en iyi şekilde temsil ettim. Bu meşakkatli süreçte bana inanan, benimle yol yürüyen tüm yol arkadaşlarıma, il yönetim kurulu üyelerime; ilçe başkanlarıma ve ilçe yönetim kurulu üyelerime; desteklerini her zaman yanında hissettiğim hemşerilerime yürekten teşekkür ederim.

28. Dönem TBMM milletvekili aday adaylığı için 3 senedir yürüttüğüm il başkanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Şimdi Zonguldak’ı Ankara’da layıkıyla temsil edebilmek için teşkilatlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız” (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin