Defineciler yakalandı Defineciler yakalandı

İzmir Haber - İzmir'in Konak ilçesinde evinin önünde oturan bir adam, motosikletle geçen iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı ve 3 günlük yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti. Dün akşam saatlerinde gerçekleşen saldırıda ağır yaralanan kişi hastanede tedavi gördü, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cinayetin şüphelileri olan saldırganlar ise hala yakalanamadı.

Olay, 31 Temmuz saat 19.00 sıralarında 2. Kadriye Mahallesi'nde meydana geldi. Cengiz Tokay (42), evinin önündeki kaldırımda otururken, E.D. ve M.A.V. adlı iki kişi tarafından motosikletle saldırıya uğradı. Saldırganlar olay yerinden hızla kaçarken, motosikletten açılan 7 el ateş sonucu ağır yaralanan Cengiz Tokay, yerde kanlar içinde kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Tokay, burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cengiz Tokay'ın cenazesi, incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi ve yapılacak otopsinin ardından ailesine teslim edilecek.

Ülkenin bir ucundan, ekmek parası için geldiler! Ülkenin bir ucundan, ekmek parası için geldiler!

Olay anı, bölgedeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde Cengiz Tokay'ın evinin önünde oturduğu sırada motosikletle gelen E.D. ve M.A.V.'nin ateş ettiği ve hızla uzaklaştığı anlar yer alıyor. Aynı zamanda, yaşlı vatandaşların silah sesleriyle yaşadığı panik anları da kameraya yansıdı.

Cengiz Tokay'ın öldürülen Serdar Kaçar cinayetinin zanlısı H.A.'nın dayısı olduğu ve saldırganların da Serdar Kaçar'ın yakınları olduğu iddia edildi. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren E.D. ve M.A.V.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Cinayetin intikam amaçlı olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. İHA

Midesinden dikiş iğnesi çıktı! Midesinden dikiş iğnesi çıktı!

Lunapark faciası kamerada! 6 yaralı! Lunapark faciası kamerada! 6 yaralı!

Film sahnesi değil tasarlanmış cinayet: Müşteri gibi taksiye binip kafasına sıkmışlar Film sahnesi değil tasarlanmış cinayet: Müşteri gibi taksiye binip kafasına sıkmışlar

AW000346_01

Editör: Virda Şahin