Eski nişanlı dehşeti; Genç kadın, eski nişanlısı tarafından öldürüldü Eski nişanlı dehşeti; Genç kadın, eski nişanlısı tarafından öldürüldü

Lunapark faciası kamerada! 6 yaralı! Lunapark faciası kamerada! 6 yaralı!

Bolu Haber – Bolu'da yaramaz kedinin rahatsızlanması üzerine sahibi tarafından veteriner hekime götürüldü. Veteriner klinikte yapılan muayenede, kedinin midesinde yuttuğu bir dikiş iğnesinin olduğu tespit edildi. Veterinerler, kedinin sağlığı açısından hemen harekete geçerek endoskopi yöntemiyle dikiş iğnesini kedinin midesinden çıkardı. Kedinin durumu bir süre müşahede altında tutulduktan sonra iyileşti ve taburcu edildi.

Olay, Bolu'da yaşandı. Kedinin sahibi, evcil hayvanının rahatsızlandığını fark ederek durumdan endişe duydu. Hemen bir veteriner kliniğine başvurdu. Veteriner hekimler, kedinin muayenesini yaparak röntgenini çekti. Röntgen sonucunda, kedinin midesinde yabancı bir cisim olan bir dikiş iğnesinin bulunduğu görüldü. Durumun aciliyeti göz önüne alınarak hemen müdahale edildi. Endoskopi yöntemiyle dikiş iğnesi kedinin midesinden çıkarıldı.

Veteriner kliniğinde bir süre müşahede altında tutulan kedinin sağlık durumu iyileşti ve taburcu edildi. İHA

Cumhuriyetin 50. Yılı Kutlamaları Zonguldak’ta 1 Hafta Sürmüştü…  Bu madalyaların çizimi ve üretimi EKİ’ye ait Cumhuriyetin 50. Yılı Kutlamaları Zonguldak’ta 1 Hafta Sürmüştü… Bu madalyaların çizimi ve üretimi EKİ’ye ait

Emekliler,  Kılıçdaroğlu ile görüştü:  Ben size söylemiştim…. Emekliler, Kılıçdaroğlu ile görüştü: Ben size söylemiştim….

Taşınacaklar dikkat! Maliyeti bu kadar… Taşınacaklar dikkat! Maliyeti bu kadar…

 AW000738_01

AW000738_03

AW000738_02

Editör: Virda Şahin