Emekliler,  Kılıçdaroğlu ile görüştü:  Ben size söylemiştim…. Emekliler, Kılıçdaroğlu ile görüştü: Ben size söylemiştim….

İzmir Haber - İzmir'in Buca ilçesinde bulunan bir lunaparkta, salıncağın kapanmaması sonucu meydana gelen kaza anı görüntülendi. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerde, salıncak inişe geçtiği sırada kapanmaması nedeniyle yakınındaki ağaca çarptı. Salıncakta bulunan vatandaşlar büyük bir panik yaşadı. Olayın ardından jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilerek yaralılara müdahale edildi. Kaza sonucunda hafif şekilde yaralanan 6 kişinin hastanede tedavilerinin tamamlandığı ve taburcu edildikleri belirtildi.

 

Taşınacaklar dikkat! Maliyeti bu kadar… Taşınacaklar dikkat! Maliyeti bu kadar…

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında 29 Ekim Mahallesi'ndeki bir lunaparkta meydana geldi. Lunaparka eğlenmek için gelen vatandaşlar salıncağa bindi. Salıncak bir süre döndükten sonra inişe geçtiğinde ise kapanmadığı için yakındaki bir ağaca çarptı. Salıncaktaki vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı ve hemen ihbar üzerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Hafif yaralanan 6 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedavileri tamamlanan bazı yaralıların taburcu edildiği bilgisi paylaşıldı.

Öte yandan, kaza anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, salıncığın inişe geçtiği sırada kapanmaması nedeniyle vatandaşların çığlık attığı ve tamamen indikleri sırada yakınlarının endişeyle oyuncaklara doğru koştuğu anlar yer aldı.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın sürdüğü aktarıldı. İHA

Avlanmak için yola çıktı, kendini vurdu! Avlanmak için yola çıktı, kendini vurdu!

Erasmus+ projesinin Türkiye açılışı Düzce'de yapıldı Erasmus+ projesinin Türkiye açılışı Düzce'de yapıldı

Zonguldak Kömürspor’a tecrübe geldi... 1. Lig geçmişi var Zonguldak Kömürspor’a tecrübe geldi... 1. Lig geçmişi var

Editör: Virda Şahin