Zonguldak eski Valisi ve İyi Parti önceki dönem İl Başkanı Yavuz Erkmen, parti binasında milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Parti binasında düzenlenen açıklamaya; Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İyi Parti İl Başkanı Erdal Gülay, bazı ilçe ve belde başkanları, Zonguldak eski Valisi ve İyi Parti önceki dönem İl Başkanı Yavuz Erkmen ve çok sayıda partili katıldı.

İyi Parti İl Başkanı Erdal Gülay; “2018 yılında sayın valimle birlikte göreve geldik. Göreve geldiğimiz günden bugüne abi kardeş olarak çok güzel anılarımız olmuştur. Onunla birlikte fikir alışverişinde bulunmaktan şahsım adına onur duyuyorum. Kendisi benim için kıymetlidir. Benden önceki il başkanımız Yavuz Erkmen’e çıkmış olduğu milletvekilliği aday adaylığı yolunda başarılar diliyorum. Rabbim inşallah yolunu açık eyler. Bizleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil etmeyi Allah nasip eylesin” dedi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk; “Şehrimizde uzun yıllar valilik ve partimizde il başkanlığı yapmış çok değerli ağabeyimiz Sayın Yavuz Erkmen ile çalışmaktan onur ve gurur duyuyorum. Benim üzerimde çok emeği olduğunu da biliyorum. Biz sayın valimizi TBMM’de vekil olarak görmek istiyoruz. Ben inanıyorum ki Zonguldak’ın sorunlarını 5 vekilden daha iyi bilen tek insan Yavuz Erkmen’dir. İnşallah Yavuz Erkmen’i burada milletvekili olarak da ağırlayacağız” diye konuştu.

İYİ PARTİNİN TÜRKİYE’DE Kİ ROLÜNÜ ÇOK İYİ BİLİYORUZ

İyi Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Yavuz Erkmen ise şunları söyledi: “Türkiye bir seçim sürecine girdi. İyi Parti olarak bizim Zonguldak’ta amacımız il teşkilatlarından başlayarak ilçe teşkilatlarımızdan beldelerimize kadar her köşesinde İyi Parti bayrağını dalgalandırıp en iyi sonucu almak. Onun için biz seçimleri hem ülkemiz için, hem ilimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Sonuçlarının da ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Hepimizin gayesi partimizi Zonguldak’ta birinci yapmak ve 5 milletvekilliğini alabildiğimiz kadarını alabilmek. Çünkü biz vatandaşın İyi Partiye bakışını biliyoruz ve gelecekte İyi Partinin Türkiye’de ki rolünü çok iyi biliyoruz. Halkımızın da bunu takdir ettiğinden eminiz.

YILLARCA DEVLETİ TEMSİL ETTİK ŞİMDİ MİLLETİMİZİ TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ

Bu seçimleri neden önemli olduğunun 2 nedeni var. Bir tanesi ülkemiz için yani Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetini onun koyduğu ilke ve inkılaplar ışığı altında gelecek kuşaklara devredebilmek. İkinci temel amacımız ise ilimizi Zonguldak’ı bulunduğu noktadan daha ileriye götürebilmektir. Ben yıllarca devleti temsil ettim. Millet ile Devlet hep yan yana, birlikte deriz. Bu güne kadar devleti temsil etmiştik şimdi aynı zamanda milletimizi de, Zonguldak’ımızı da temsil edelim istiyoruz. Bu isterken de arkadaşlarımızla birlikte istiyoruz. Partimizde aday adayı arkadaşlarımız var ve hepimizin gayesi Zonguldak’ı daha iyi yerlere getirebilmek. Bu amaçla da çalışacağız.

ZINGULDAK’TA TTK’NIN KAPISINA KİLİT VURDURMAYIZ

Bazı arkadaşlar neden aday oluyorsunuz diye soruyor. Şunun için aday oluyoruz; Biz Zonguldak’ı iyi bildiğimizi biliyoruz. Zonguldak’ın sorunlarının nasıl çözülebileceğini biliyoruz. Seçimden seçime değil seçimden önce gelip “Tersaneler Bölgesini ayağa kaldıracağız. TTK’ya şu kadar işçi alacağız” diyenlerden olmayacağız. Biz sorunu da biliyoruz çözümünü de biliyoruz. Bir örnek vereyim; Her sene Tersaneler Bölgesi, TTK konusu hep tartışma konusu yapılır. Hep yapacağız-edeceğiz denir. Ama ben şunu samimiyetimle söylüyorum 5-6 ay kadar sürede o Tersaneler Bölgesinde 6-7 bin kişiyi çalıştıramazsak ben bu işi bırakırım. Şuanda TTK’nın durumu ortada günden güne küçülüyor ve kaderine terk edilmiş durumda. Biz devreye girmeseydik Varlık Fonu ile Çin Şirketi arasındaki anlaşmayı anlatmasaydık, ortaya çıkartmasaydık belki de bugün TTK’nın kapısına kilit vurulacaktı. Zonguldak’ta TTK’nın kapısına kilit vurdurmayız bunu herkes böyle bilsin. TTK buranın bir değeridir. Verimli şekilde en üst şekilde üretim yapacaktır ve sektör çeşitlemesiyle birlikte Zonguldak’ın en önemli gücü olacaktır.

ZONGULDAK PEK ÇOK PROJEDEN FAYDALANDIRILMADI

Bugüne kadar bu hükümet zamanında Zonguldak pek çok faydalandırılması gereken projelerden faydalandırılmadı. Zonguldak’ın haklarına sahip çıkmak istiyoruz. Biz diğerlerinin yaptığı gibi ötekileştirenlerden olmayacağız. Biz herkesi kucaklaştıracağız. Biz Zonguldak’ta her kesi kucaklayacağız ve herkesin partisi olacağız. Biz buna talibiz. Bunlar lafta kalmayacak. Dün nasıl ki Çaycuma’da havaalanını biz atıl vaziyetten, otların içerisinden alıp bu gün uçuşa hazır hale getirdiysek o gün bunu söylediğimizde pek çok kişi bize deli gözüyle bakarken bugün orada uçaklar iniyorsa Zonguldaklının payı bizim payımız büyüktür. Onun için vizyon gerekiyor. Meclise gidip sadece el kaldıracak arkadaşlar istemiyoruz. Demokrasi içerisinde herkesin biz fikrine saygı gösteriyoruz. Demokrasi gereği farklı fikirlerde olabiliriz ama biz Zonguldak’a vizyon getirebilecek, Zonguldak’ta proje üretebilecek ve Zonguldaklının hakkını savunacak kişiler olalım istiyorlar. Eğer bunu beceremezsek, gidip o sıralarda sıradan olup 4-5 yıl maaş almanın hiçbir kıymeti yok Allah’ta onu bize nasip etmesin. Biz halkın yanında olacağız. 24 saat ulaşılabilen olacağız.

HİÇ KİMSE ALGI OPERASYONLARINA KAPILMASIN

Hiç kimse algı operasyonlarına kapılmasın, İyi Parti dağılıyor, aralarında kavga var gibi söylentilere aldanmasın. Her partide kongre sonrasında ufak tefek şeyler olabilir. Ama İyi Parti artık bunları aşmış, kurumsal olmuş bir partidir. Onun için hiç kimse seçimlerde İyi Parti dağılır gözüyle bakmasın İyi Parti en küçüğünden en büyüğüne kadar bir bütünlük içerisinde çalışacaktır. Hedefimiz birden fazla milletvekilini çıkartabilmektir. Bütün teşkilatlarımız olarak bir bütünlük içerisinde çalışmak lazım. Biz başaracağımıza inanıyoruz. Büyük Önderin kurduğu ve bize emanet ettiği bölünmez bütünlük içerisinde ki Türkiye’yi önümüzdeki kuşaklara bizler teslim edeceğiz. Biz ne kadar iyi şekilde bunu teslim edebilirsek gelecek kuşaklarda bu sorumluluğa sahip çıkacaktır.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

IMG_8491IMG_8465IMG_8462

Editör: Seçkin