Çocuklar otomobilden fırladı! Çocuklar otomobilden fırladı!

Sakarya Haber - Sakarya’nın Adapazar ilçesinde yaşanan olayda, gece saatlerinde erkek arkadaşı tarafından vurulan 49 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetti.

Olay, Karaosman Mahallesi'nde gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Kader Akşan (49) adlı kadın, H.E. (49) ve M.A. (45) isimli iki kişiyle birlikte evde alkol alıyordu. Ancak henüz bilinmeyen bir sebep yüzünden Kader Akşan ile erkek arkadaşı H.E. arasında bir tartışma çıktı. Tartışma hızla şiddetlendi ve ne yazık ki, H.E. tarafından silahla göğüs ve karın bölgesinden vurulan Kader Akşan ağır yaralandı.

 

Komşularına keman resitali sundu Komşularına keman resitali sundu

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri hemen Kader Akşan'ı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak tüm çabalara rağmen yapılan müdahaleler sonuç vermedi ve Kader Akşan hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, olay yerine gelerek H.E. ve M.A.'yı gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, Kader Akşan'ın cansız bedeni Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsünde bulunan Adli Tıp Merkezi'ne gönderildi.

Bahar şenliği ve Anneler gününde bir araya geldiler Bahar şenliği ve Anneler gününde bir araya geldiler

Olayla ilgili olarak inceleme ve soruşturma devam ediyor. İHA

Tatilde kan donduran cinayet, ailesini öldürdü! Tatilde kan donduran cinayet, ailesini öldürdü!

Zonguldak Kömürspor’da Bekir İrtegün dönemi başlamadan bitti Zonguldak Kömürspor’da Bekir İrtegün dönemi başlamadan bitti

AW940681_01

Editör: Virda Şahin