Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek’i parti binasında ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay,”Sayın Ayçicek ile Cumhur İttifakı, gündemdeki konular, ülkemizin geleceği, müşterek yapabileceklerimiz hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Özellikle pandemiden etkilenen esnaf kesimi ve kullanılan pandemi kredilerinin geri ödemelerinin bir dönem daha ertelenmesi binlerce esnafımızı rahatlatacak, esnafımıza nefes aldıracak bir adım olacaktır. Sayın Ayçiçek'e ilgi ve alaka karından dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek de ziyaret ile ilgili açıklamasında, “2023 hedeflerine ilerlerken, Cumhur İttifakı ile pekişen birlikteliği tabanda da sergileyerek samimi bir şekilde MHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Sn. Süleyman Erbay ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay'a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi