Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığımız koordinesinde Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığına yönelik olarak 27.09.2023 günü gerçekleştirilen SİS OPERASYONU kapsamında;

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar sonucu il merkezinde Tütün işletmeciliği yapan A.K(1983) isimli şahsın işyerinin depo olarak kullandığı bölümünde yapılan aramalarda (82) paket Mükerrer Bandrollü Kaçak Tütün ve (612) kg Kıyılmış Açık Tütün ve yine Y.U.(1988) isimli şahsın ikametinde yapılan aramalarda gümrük kaçağı (1) adet Elektronik Sigara, (1) adet Akıllı Saat ve (2) adet Elektronik Sigara likiti ele geçirilmiştir.

İş yerinin kurşunlanması olayına karışan şüpheli tutuklandı İş yerinin kurşunlanması olayına karışan şüpheli tutuklandı

Kdz. Ereğli Büro Amirliğimizce Kdz. Ereğli ilçemizde faaliyet gösteren işletmeciliğini B.A(1991) isimli şahsın yaptığı bir Tütün dükkanında yapılan denetlemelerde (29000) adet Doldurulmuş Makaron ve (31) adet Bandrolsüz Nargile Tütünü ele geçirilmiş olup toplamda (3) şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet (5607 SKM) suçundan tahkikata başlanılmıştır. (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-09-27-at-15.38.28

Başucumuzdaki tehlike! Millet bahçesi yapılacaktı! Aniden patlayabilir! Başucumuzdaki tehlike! Millet bahçesi yapılacaktı! Aniden patlayabilir!

Amasra faciasında flaş rapor! Amasra faciasında flaş rapor!

Dershaneye gidiyorum diye evden çıkan Açelya’dan haber alınamıyor Dershaneye gidiyorum diye evden çıkan Açelya’dan haber alınamıyor

Yavuzyılmaz’dan sert açıklama! “Denizin yutmasını bekliyorlar!” Yavuzyılmaz’dan sert açıklama! “Denizin yutmasını bekliyorlar!”

Avukatlar toplandı! “Tahammülümüz yok!" Avukatlar toplandı! “Tahammülümüz yok!"

Maden işçisi hayatını kaybetti! Maden işçisi hayatını kaybetti!

Çaycuma’da gergin anlar! Son anda kurtarıldı Çaycuma’da gergin anlar! Son anda kurtarıldı

Zonguldak’ta korkunç cinayet! Öpmeye kalktı, sonrası ölüm… Zonguldak’ta korkunç cinayet! Öpmeye kalktı, sonrası ölüm…

Zonguldaklı genç kızın acı ölümü! Zonguldaklı genç kızın acı ölümü!

Hazır mısın Zonguldak? Posbıyık’ın sürprizi var Hazır mısın Zonguldak? Posbıyık’ın sürprizi var

Adım adım Fevkani yıkımına… “Polisi, esnafın karşısına dikmem!” Adım adım Fevkani yıkımına… “Polisi, esnafın karşısına dikmem!”

Vali açıkladı: Zonguldak hızla gelişecek! Vali açıkladı: Zonguldak hızla gelişecek!

Cezaevi görüşüne giden ailenin aracı takla attı Cezaevi görüşüne giden ailenin aracı takla attı

Babasıyla tartıştı, kendini bıçakladı! Babasıyla tartıştı, kendini bıçakladı!

Editör: Murat Barutçu