Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında görev yapan kadın personelin gününü tebrik etmek üzere bir araya geldi.

Pasta kesimiyle beraber günün anlam ve önemine binaen İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş yaptığı konuşmada,   Öncelikle 6 Şubat’ta K.Maraş merkezli 10 İlimizi derinden etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı/meslektaşlarımızı rahmetle anıyorum, yaralılara acil şifalar diliyorum” diyerek şunları söyledi:

“Toplumun yapı taşı ailede eş ve anne olmanın sorumluluğu yanında Türk Polis Teşkilatının şerefli bir mensubu olmanın da omuzlarınıza yüklediği manidar ama kutsal bir yük var. Sizlerin kıymetini sadece 8 Martlarda, ya da Anneler gününde hatırlamak bizlere yakışmaz. Çünkü bizler “cennet annelerin ayakları altındadır” akidesine teslim olmuş inançlı/imanlı insanlarız. Yılın her günü her saati velhasıl hayat boyu annelerimizi/eşlerimizi/hanımefendileri baştacı ederek onlara hak ettikleri değeri, sevgiyi ve saygıyı somut bir şekilde göstermeliyiz. Bu vesileyle başta aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin değerli anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Gününü kutluyorum”

Editör: Seçkin