MHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı intihar etti MHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı intihar etti

Memleket Partisi Zonguldak Milletvekili Aday Adayı, Memleket Partisi Zonguldak Eski İl Başkanı Mukadder Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Yaçın, Zonguldak ile ilgili yaptığı paylaşımda kentteki vatandaşları hem yerdi hem de övdü. 
Zonguldak’ın kömür madenciliğinden dolayı bazı kesimlere göre 2, bazı kesimlere göre ise 3 katlı olduğunu vurgulayan Yalçın, emeğin en çok yok sayıldığı il olduğunu da sözlerine ekledi. Yalçın, aynı zamanda Zonguldak’ın değerinin seçime zamanlarına göre belirlendiğini de ifade etti. 
Mukadder Yalçın’ın paylaşımı şu şekilde: 
“Zonguldak, kimine göre 2 katlı,  kimine göre 3 katlı şehir.
Emeğin en çok yok sayıldığı ama utanmadan "Emeğin Başkenti" demekten utanmayanların kentidir Zonguldak.
Yeşili ve mavisi ile ve de güzel insanı ile ne güzel nimettir bizim şehrimiz. Değeri seçimden seçime kıymet gören bahtsız şehrimiz...
TBMM' nin ilk mutasarrıflık yaptığı ilçe olarak tarihteki yerini alan, Türkiye Cumhuriyetinin İlk İli olan Zonguldak; 1 Nisan 1924 tarih ve 491 sayılı Teşkilat- ı Esasiye Kanunu'nun 60. maddesine göre sancaklar kaldırılınca, Zonguldak bağımsız mutasarrıflığı, Vilayet yapılmıştır.
Rum'ların ve hatta Ermeni'lerin 1924 yılında şehrimizden de gidiş nedenidir. Kentimizin kıymetini bilenlerin yüreklerine selam olsun.” 
Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Virda Şahin