Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, emekliye ayrılan sendika üyesi öğretmen Mustafa Öztürk’e plaket takdim etti.

38 yıllık öğretmenlik hayatının 30 yılını okullarda idareci ve okul müdürü olarak tamamlayıp emekli olan Mustafa Öztürk’e, Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören sendika binasında düzenledikleri törenle plaket takdim etti.

Türk Milli Eğitimine ve Sendikamıza yaptığınız katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz diyen Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, törende yaptığı konuşmasına şöyle devam etti:

“Uzun yıllar Zonguldak eğitim hayatına katkı sunan değerli müdürümüz Mustafa Öztürk 2019-2020 eğitim-öğretim yılı sonunda emekli oldu. Sendikamızın kuruluşunda çok emekleri olan, maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen, bütün çalışma hayatı boyunca her zaman dimdik yanımızda duran değerli büyüğümüzün emekli olmasından dolayı biz üzgünüz ama yeni bir hayata başladığı içinde onunla aynı mutluluğu paylaşmak istiyoruz. 38 yıllık öğretmenlik hayatının 30 yılında okullarımızda idareci ve okul müdürü olarak görev yapan Mustafa Öztürk büyüğümüzü mutlu bir şekilde uğurluyoruz. Bundan sonraki yaşamında kendisine sağlık ve huzur diliyorum.”

Gazi Ortaokulu Müdürlüğü görevini yürütürken emekliye ayrılan Mustafa Öztürk ise şunları söyledi: “Milli Eğitim camiamızda son 30 yılı okul müdürü olmak kaydıyla 38 yıl görev yaptım. Mesleğimi severek yaptım. Yeniden dünyaya gelsem yine öğretmen olurdum. Öğretmenlik mesleğini 38 yıl yapıp emekli olmaktan gurur duyuyorum. Sendikamın kuruluşundan bugüne kadar hem üyesi oldum hem de yönetim kurullarında da görev aldım. Bana layık görülen bu plaketten dolayı da sendikama ve başkanıma teşekkür ediyorum. Milli Eğitim Bakanlığımıza, öğretmen arkadaşlarıma, camiamıza ve bundan sonra öğretmenlik görevini yapacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Genç meslektaşlarıma görevlerini severek yapmalarını öneriyorum. Derse girmeden öncede mutlaka hazırlık yapmalarını tavsiye ediyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi