Salgın sürecinde öğrencilere destek olmak adına Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün talep ettiği çalışma kitapları için Zonguldak’ta görevli 36 öğretmenin hazırladığı kitaplar büyük beğeni topladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün talebi doğrultusunda Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli öğretmenler tarafından hazırlanan çalışma kitapları Türkiye genelinde öğrencilerin hizmetine sunuldu.

İnşallah bu çalışmalarımız artarak devam edecek diyen Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, şunları söyledi:

“Temel Eğitim Genel Müdürlüğünüzün illerden talep etmiş olduğu öğrencilerimize yardımcı kitap noktasında ilimizde kitap yazma komisyonları oluşturuldu. 36 gönüllü öğretmenimizin sene başında başlamış olduğu bu kitap yazmanın birinci dönem itibariyle altı tanesi hazır hale geldi. Bundan dolayı Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çok mutluyuz. Kendi öğretmenlerimiz tarafından yazılan kitaplar çok beğeni topladı. Bu kitaplarımız tüm Türkiye’de öğrencilerimizin hizmetine sunulmuş durumda. Bu bir başlangıç biz artık kitap yazabilen, yazdığımız kitaplarla Türkiye’deki öğrencilerimizde de hizmet edebilecek noktaya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Burada emek veren ekip arkadaşlarıma, komisyondaki öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Koronavirüs mücadelesi kapsamında birçok çalışma yapıldı ve öğrencilerimizin yanında olabilmek için çok büyük gayret gösterildi. Bu gayretin parçası olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor 15 Şubat’ta öğrencilerimizle okullarımızda buluşmak dileğiyle tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi