Karpuz ve kavun çekirdeği yiyerek zayıflayabilirsiniz! Karpuz ve kavun çekirdeği yiyerek zayıflayabilirsiniz!

Düzce Haber –  Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, yeni Ticaret Merkezi projesi için çalışmalara başladı. Ticaret Merkezi, oda merkezi, banka şubeleri, ofisler ve iş yerlerinin bir arada yer aldığı bir yapı olacak.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yeni Ticaret Merkezi inşaatı için bir komisyon kurulduğunu ve titiz bir çalışma yürütüldüğünü belirten Canpolat, kamu ihaleleri kriterlerine uygun hazırlıklar yapıldığını vurguladı. Statik proje çalışmalarının neredeyse tamamlandığını ifade eden Canpolat, önümüzdeki hafta içerisinde ihale duyurusunun yapılacağını duyurdu.

 

Sanayi sitesi selden sonra yeniden üretime devam ediyor Sanayi sitesi selden sonra yeniden üretime devam ediyor

Düzce Ticaret Merkezi projesi iki bloktan oluşacak. Bir blokta Ticaret ve Sanayi Odası'nın yer alacağı diğer blokta ise bankalar, iş ofisleri ve iş yerleri olacak. Ticaret Merkezi, Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yönetilecek ve oda kurumsal kriterlerine uygun şekilde işleyiş sağlanacak. Yapının, Düzce'ye prestijli bir yapı kazandırılması planlanıyor.

Canpolat, Ticaret Merkezi inşaatının en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların hızlandırılacağını belirtti. Ayrıca, Ticaret Merkezi içerisinde bazı bankalarla şube açılması için görüşmelerin yapıldığı da bildirildi. İHA

Mayıs ayında kar yağışı köyü kışa döndürdü Mayıs ayında kar yağışı köyü kışa döndürdü

Kamuran Aşkar: Sürecin hayırlı olmasını diliyoruz Kamuran Aşkar: Sürecin hayırlı olmasını diliyoruz

Selim Alan sanayide Selim Alan sanayide

AW000414_01

AW000414_02

 

Editör: Virda Şahin