İsrail bayrağını ayağının altına alıp, başına silah dayadı! İsrail bayrağını ayağının altına alıp, başına silah dayadı!

Toz taşınımı oto yıkamalara yaradı! Toz taşınımı oto yıkamalara yaradı!

Düzce Haber – Türkiye’nin en önemli turizm fuarlarından biri olan ve bu yıl 6. düzenlenen Ankara TravelExpo Turizm Fuarında Düzce Belediyesi ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) iş birliğiyle hazırlanan stant büyük ilgi topladı.

DTSO Turizm Ar-Ge birimi tarafından oluşturulan tanıtım materyalleri ve Düzce Belediyesi’nin hazırlamış olduğu çok sayıda içerik, turizm acenteleri ve ziyaretçilerden beğeni aldı. Fuarın ilk gününde Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat, Düzce Standında ziyaretçileri bizzat ağırlarken, fuarın 3. gününde AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, standı ziyaret ederek katılımcılarla birebir ilgilendi. Son gününde ise TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Tuğba Özcan ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ferit Mutlu da ziyaret etti.

Fuar boyunca; DTSO Turizm Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanan ve çeşitli kaynaklardan toplanan 15 bin basılı tanıtım materyali, 300 promosyon ürünü ve 500 çeşitli tanıtım materyallerinden oluşan hediye çantası dağıtımı gerçekleştirildi.

Fuarda ayrıca; turizm acenteleri ile yapılan görüşmeler neticesinde, fuarı 4 gün boyunca toplam 35 bin kişi ziyaret etti. Fuarda DTSO Turizm Ar-Ge Birimiçok sayıda ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Düzce’nin muhteşem güzelliklerinden tüm insanlığın istifade etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu fuarda Düzce Belediyesi ile yapmış olduğumuz iş birliğiyle yer aldık. Düzce ili olarak hep birlikte tek vücut olarak ilimizi tanıtmaya, kalkındırmaya çalışıyoruz. Son zamanlarda oluşan bu birliktelik ile Düzce’yi hak ettiği seviyelere çıkaracağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı. İHA

AW080350_02

Bartın’da ırmaklar, taşma noktasında! Bartın’da ırmaklar, taşma noktasında!

Kozcağız sular altında, Amasra'da fırtına felaketi Kozcağız sular altında, Amasra'da fırtına felaketi

Muhtar traktörüyle, destek verdi! Muhtar traktörüyle, destek verdi!

Kardüz Yaylası’nda 17 kişi mahsur kaldı! Kardüz Yaylası’nda 17 kişi mahsur kaldı!

Kemikli rampalarda, geçiş yasak! Kemikli rampalarda, geçiş yasak!

Kastamonu'da şiddetli fırtına: Dev dalgalar yolu ikiye ayırdı! Kastamonu'da şiddetli fırtına: Dev dalgalar yolu ikiye ayırdı!

Yıldırımın çarptığı çoban, hayatını kaybetti! Yıldırımın çarptığı çoban, hayatını kaybetti!

Düğün yolculuğu, acı sonla bitti! Düğün yolculuğu, acı sonla bitti!

Üçocak İlkokulu, haritalarda Lionel Messi İlkokulu olarak gözüküyor Üçocak İlkokulu, haritalarda Lionel Messi İlkokulu olarak gözüküyor

Keltepe Kayak Merkezi’nde 50 santimetre kar! Keltepe Kayak Merkezi’nde 50 santimetre kar!

Depremde babasını kaybeden bebek, yaşama tutundu! Depremde babasını kaybeden bebek, yaşama tutundu!

Gözyaşları içinde kurtarılmayı bekledi! Gözyaşları içinde kurtarılmayı bekledi!

Aile kavgası, kanlı bitti! Aile kavgası, kanlı bitti!

Ersin Koçbuğ, nişanlısının eski kocasını silahla vurdu! Ersin Koçbuğ, nişanlısının eski kocasını silahla vurdu!

Meteoroloji uyarıyor! Türkiye'nin Farklı Coğrafyalarında Hava Durumu Alarmı Meteoroloji uyarıyor! Türkiye'nin Farklı Coğrafyalarında Hava Durumu Alarmı

Kastamonu sahillerinde fırtına, Ilgaz Dağı'nda kar bereketi Kastamonu sahillerinde fırtına, Ilgaz Dağı'nda kar bereketi

Editör: Virda Şahin