Depremde babasını kaybeden bebek, yaşama tutundu! Depremde babasını kaybeden bebek, yaşama tutundu!

AW080201_06

İstanbul Haber - Sultanbeyli'de seyir halindeki bir otomobil park halinde bulunan hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Kaza nedeniyle otomobilde sıkışan ve gözyaşları içerisinde kurtarılmayı bekleyen iki yaralı, itfaiye tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Olay Hasanpaşa Mahallesi'nde dün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde seyir halinde bulunan Beytullah Yavuz idaresindeki 34 GSV 734 plakalı BMW marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halinde bulunan 34 NA 1463 plakalı hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Kaza sonucu otomobil içerisinde bulunan Beytullah Yavuz ve Mustafa Barış Yavuz araç içerisinde sıkışarak yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobil içerisinde sıkışan gençlerden biri gözyaşları dökerek kurtarılmayı bekledi. Yaralı genç, kendisini kamera ile kayda alan basın mensubuna da 'ağabey sen neyi çekiyorsun' diyerek tepki gösterdi. İtfaiye ekipleri araç içinde sıkışan sürücü ve yolcuyu sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık ekiplerine teslim edilen yaralı vatandaşlar olay yerine gelen ambulans ile çevredeki en yakın hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde başka bir kaza yaşanmaması için çevrede güvenlik önlemi alırken, kazayla ilgili inceleme başlattı. İHA

AW080201_04

AW080201_05

AW080201_02

AW080201_01

Bartın’da ırmaklar, taşma noktasında! Bartın’da ırmaklar, taşma noktasında!

Kozcağız sular altında, Amasra'da fırtına felaketi Kozcağız sular altında, Amasra'da fırtına felaketi

Muhtar traktörüyle, destek verdi! Muhtar traktörüyle, destek verdi!

Kardüz Yaylası’nda 17 kişi mahsur kaldı! Kardüz Yaylası’nda 17 kişi mahsur kaldı!

Kemikli rampalarda, geçiş yasak! Kemikli rampalarda, geçiş yasak!

Hastane önünde bıçaklı kavga:4 yaralı! Hastane önünde bıçaklı kavga:4 yaralı!

Kastamonu'da şiddetli fırtına: Dev dalgalar yolu ikiye ayırdı! Kastamonu'da şiddetli fırtına: Dev dalgalar yolu ikiye ayırdı!

Yıldırımın çarptığı çoban, hayatını kaybetti! Yıldırımın çarptığı çoban, hayatını kaybetti!

Düğün yolculuğu, acı sonla bitti! Düğün yolculuğu, acı sonla bitti!

Üçocak İlkokulu, haritalarda Lionel Messi İlkokulu olarak gözüküyor Üçocak İlkokulu, haritalarda Lionel Messi İlkokulu olarak gözüküyor

Keltepe Kayak Merkezi’nde 50 santimetre kar! Keltepe Kayak Merkezi’nde 50 santimetre kar!

Editör: Virda Şahin