Erdal Gülay: Dışarıdan işçi alımına karşıyım Erdal Gülay: Dışarıdan işçi alımına karşıyım

Düzce Haber – Düzce'nin yeni çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile minibüs çarpıştı ve 3 kişi yaralandı.

Kaza, Körpeşler ile Çamköy bağlantı yolunda gerçekleşti. C.T. tarafından kullanılan 81 HO 1005 plakalı Karsan marka minibüs ile A.P. tarafından kullanılan 81 EY 524 plakalı hafif ticari araç, Çamköy mevkiinde çarpıştı. Çarpışma sonucunda hafif ticari araç, yol kenarına savruldu. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Minibüste yolcu olarak bulunan K.A. ile hafif ticari araçta bulunan sürücü A.P. ve E.R., sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle kısmen kapalı olan yol, araçların kaldırılmasıyla tekrar normal seyrine döndü.

Metroda tacize uğrayan genç kız dehşet anlarını anlattı; “Gözümü her kapattığımda o sahne gözümün önüne geliyor” Metroda tacize uğrayan genç kız dehşet anlarını anlattı; “Gözümü her kapattığımda o sahne gözümün önüne geliyor”

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. İHA

Sözleşmesi bitenler yandı Sözleşmesi bitenler yandı

Final penaltılara kadar gitti... Ereğli Zafer Men, şampiyonluk zaferine ulaştı Final penaltılara kadar gitti... Ereğli Zafer Men, şampiyonluk zaferine ulaştı

Bekçi evinde ölü olarak bulundu! Bekçi evinde ölü olarak bulundu!

AW000581_02

AW000581_01

Editör: Virda Şahin