Karadeniz bölgesinin kadın basketbolundaki tek takımı Zonguldakspor, Süper Lig için destek bekliyor Karadeniz bölgesinin kadın basketbolundaki tek takımı Zonguldakspor, Süper Lig için destek bekliyor

Zonguldak’ta, Genel Maden İşçileri Sendikası’nın (GMİS) merhum başkanı Şemsi Denizer anısına 10’uncusu düzenlenen Şemsi Denizer Dostluk Turnuvası, Ereğli Zafer Men Futbol Takımı’nın şampiyonluğuyla sonuçlandı.

Eski amatör futbolcu Hacı Kara’nın organizatörlüğünde 20 Temmuz’da başlayan turnuvanın finali, Kilimli Aytunç Topaloğlu ile Ereğli Zafer Men arasında oynandı.

Fener sahasında il hakemi Tayfun Kurnaz’ın düdük çaldığı ve 30’ar dakika üzerinden oynanan karşılaşmanın normal süresi karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi. Bunun üzerine statü gereği direkt penaltı atışlarına geçildi. Ereğli Zafer Men takımı, seri penaltılarda rakibi karşısında sağladığı 4-3’lük üstünlük üzerine şampiyonluğunu ilan etti.

Finalin ardından düzenlenen törende, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Ereğli Zafer Men kaptanı Sertan Kuzu’ya kupayı takdim etti. Kuzu ve arkadaşları, daha sonra anlamlı turnuvayı şampiyon bitirmenin sevincini yaşadı. 

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ