Eğitimin ilk gününde, kurum psikoloğu Merve Kelleci tarafından “Kurumsal Düzlemde Kişiler Arası İlişkiler” başlıklı sunum yapıldı. Sunumda çalışma ortamında sağlıklı iletişim, ekip ruhu ve mesleki ilişkilerin güçlendirilmesi konularına değinildi.

EMPATİ VE İNSANİ YAKLAŞIM VURGUSU

Düzce Müftülüğünde görevli manevi danışman Harun Altay, “Toplumsal Barışın Kapısı: Güvenlikte Empati ve İhsan” konulu sunum yaptı. Altay, güvenlik hizmetlerinde empati, anlayış ve insani yaklaşımın önemine dikkat çekti.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE VE FARKINDALIK

Sosyal çalışmacı Gülbeyaz Çınar, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele programı kapsamında kumar bağımlılığına karşı farkındalık eğitimi verdi. Erken farkındalık ve doğru yönlendirme mekanizmalarının önemi katılımcılara aktarıldı.

İKİNCİ GÜN EĞİTİMLERİ DEVAM EDECEK

Eğitim programının ikinci gününde de katılımcılar çeşitli konularda bilgi ve becerilerini artıracak oturumlara katılacak. Programın sonunda güvenlik personelinin mesleki yeterliliği ve kurumsal farkındalığı güçlendirilmiş olacak.

Ramazan pidesi fiyatları açıklandı
Ramazan pidesi fiyatları açıklandı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İHA