Düzce Sosyete Pazarı'nda esnaflık yapan Mevlüt Akın, sıra dışı bir yaklaşımla müşterilerini eğlendirdi ve büyük ilgi topladı. Mevlüt Akın, müşterilere sunduğu ürünlerle birlikte söylediği "Zonguldak'tan gelir maden kömürü" türküsüyle dikkatleri üzerine çekti. Bu ilginç ve neşeli türkü performansı, hem pazarın ziyaretçileri hem de sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir konuşma konusu haline geldi.

Daha önce de pek çok şarkıyı Pazar tezgâhında seslendiren Mevlüt Akın, müşterilerine alışveriş yaparken eğlenceli anlar yaşatmanın yanı sıra türkülerle ürünlerin fiyatlarını da uyumlu hale getiriyor. Bu yaratıcı yaklaşım, esnafın müşterilere keyifli bir alışveriş deneyimi sunarak, esnaf-müşteri ilişkilerini güçlendiriyor.

Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Mevlüt Akın'ın "Zonguldak'tan gelir maden kömürü" türküsüyle yaptığı bu eğlenceli satış anları, sosyal medyada da büyük bir ilgi topladı. Bu tarz esnaf inovasyonları, yerel pazarları canlandırmak ve toplumda bir gülümseme yaratmak için harika bir örnek teşkil ediyor. (Haber: Fadime YILMAZ ELMA - Sertaç ÖZDEMİR)

Asma'da silahlar konuştu! Asma'da silahlar konuştu!

WhatsApp-Video-2023-10-03-at-10.36.10.mp4_snapshot_00.03.898

Öğrenciler okul yolunda mahsur kaldı Öğrenciler okul yolunda mahsur kaldı

Editör: Murat Barutçu