Evlerine çağırdılar, dövüp gasp ettiler! Sağlık çalışanı iki kadın  tutuklandı! Evlerine çağırdılar, dövüp gasp ettiler! Sağlık çalışanı iki kadın tutuklandı!

AW060021_04

Merdivenden attığı adım ölümü oldu Merdivenden attığı adım ölümü oldu

Muğla Haber - Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıkan silahlı kavgada pompalı tüfekle vurulan 24 yaşındaki genç hayatını kaybederken, yaralanan 1 kişi de hastaneye kaldırıldı.

Olay, Çırkan Mahallesi Pedasa Caddesi'nde sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 24 yaşındaki Ali Arslan ve arkadaşı H.K., aralarında alacak verecek meselesinden husumet bulunan H.M. ve H.C.O. ile telefonda tartıştı. Taraflar, küfürleşmeye giden tartışma sonrası birbirlerini düelloya çağırdı. Ali Arslan ve arkadaşı, motosiklete binip husumetlilerinin Pedasa Caddesi üzerindeki evine gitti. Evi bulamayan ve bölgede motosikletle gezen 2 arkadaş, havaya ateş açtı. O esnada bölgede silahlanmış şekilde hazır bekleyen H.M. ve H.C.O., motosikletle bölgeye gelen Ali Arslan ve arkadaşına ateş açtı.

Pompalı tüfekle göğsünden vurulan Ali Arslan, motosikletin gidon hakimiyetini kaybederken, 2 arkadaş motosikletten yere düştü. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Ali Arslan'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yaralı H.K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın şüphelileri H.M. ve H.C.O. polis tarafından gözaltına alındı.

Ali Arslan'ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Sabah saatlerinde hastanedeki tedavisi tamamlanan H.K. de gözaltına alındı.

Gözaltındaki 3 şüphelinin emniyetteki ifade işlemleri sürüyor. İHA

AW060021_05

AW060021_03

AW060021_02

Öfkeli koca dehşet saçtı! Öfkeli koca dehşet saçtı!

Konuştuğu kadınla, buluştuğu kadın farklı çıktı! O buluşma pahalıya patladı! Konuştuğu kadınla, buluştuğu kadın farklı çıktı! O buluşma pahalıya patladı!

Alıç satarak okul masraflarını çıkarıyorlar Alıç satarak okul masraflarını çıkarıyorlar

38 yıllık emeğin ürünü, köy kültürünü yaşatıyor 38 yıllık emeğin ürünü, köy kültürünü yaşatıyor

Şüpheli ölümde sahte içki iddiası Şüpheli ölümde sahte içki iddiası

Bakım parası uğruna vahşet! 15 yaşındaki çocuk katledildi Bakım parası uğruna vahşet! 15 yaşındaki çocuk katledildi

Kırmızı ışık ihlali iki can aldı! Kırmızı ışık ihlali iki can aldı!

5 gündür haber alınamayan yaşlı kadın ölü bulundu 5 gündür haber alınamayan yaşlı kadın ölü bulundu

Yüzyıllık ardıç ağacı, kökleriyle hayran bırakıyor Yüzyıllık ardıç ağacı, kökleriyle hayran bırakıyor

Yumurtanın içinden civciv çıktı! Yumurtanın içinden civciv çıktı!

Vahşi doğa ile evcil dostluk! Tilkiler ve kediler bir arada beslendi Vahşi doğa ile evcil dostluk! Tilkiler ve kediler bir arada beslendi

100 çocuk, cumhuriyetin 100. yılını sınırda kutladı 100 çocuk, cumhuriyetin 100. yılını sınırda kutladı

27 yıl önce sattığı arabasına kavuştu! 27 yıl önce sattığı arabasına kavuştu!

Editör: Virda Şahin