Öfkeli koca dehşet saçtı! Öfkeli koca dehşet saçtı!

Hatay Haber - Hatay'da yaşayan bir kişi, sosyal medya üzerinden tanışıp, Antalya'da buluştuğu kadınla çıktığı yemekte adisyon oyunuyla 9 bin 500 TL hesap ödedi. Mağdur şahıs, tanıştığı ve buluştuğu kadının ise farklı kişiler olduğunu fark etti.

Hatay'da yaşayan ve Antalya'ya tatile giden T.S. sosyal medya üzerinden tanıştığı kadınla buluşmak istedi. Sosyal medya üzerinden yapılan tanışma sonrası buluşma, bir restoranda gerçekleşti. İddiaya göre; buluştuğu kadının yiyecek ve içecek isteklerini yerine getiren şahıs, hesap ödemek isteyince 17 bin 270 TL’lik adisyonla karşılaştı. Hesap karşısında tepki gösteren ve dolandırıldığını fark eden vatandaş, tartışmalar sonrası 9 bin 500 TL hesap ödedi. Restorandan ayrılacağı esnada sosyal medyada konuştuğu kadını karşısında gören T.S., buluştuğu kadının farklı birisi olduğunu anladı. Dolandırıldığını anlayan şahıs, bu tür oyunlara karşı vatandaşları uyardı.

AW059834_02

“KIZ BANA KONUM ATTI; BİR YEMEK YİYELİM, AÇIM DEDİ”

Buluşma öncesi sosyal medyada konuştuğu kadının İzmirli olduğunu söylediğini belirten T.S., "Hani biraz kafamı dinlemek için Antalya'ya bir tatil amaçlı gezmeye gittim. Akrabalarımız var, onları bir görelim diye. Oraya gittik. Son bir gecemde sosyal medyadan bir tane bayanla tanıştım. Art niyet bir şey yok. Öyle diyeyim. Kız bana bir konum attı, 'bir yemek yiyelim, açım' dedi. 'Ben de buraya gezmeye geldim, İzmirliyim' dedi. Beraber milletin yoğun olduğu bir bölgeye gitmek istedim. Kendisi kabul etmedi. 'Gel' dedi. 'Ben Işıklar Caddesi'ndeyim dedi. 'Sana konum attığım yere gel istersen beraber gezelim' dedi" ifadelerini kullandı.

Zincirleme trafik kazası:  Çok sayıda araç birbirine girdi Zincirleme trafik kazası: Çok sayıda araç birbirine girdi

AW059834_03

İSTEKLERİN ARDI ARKASI KESİLMEYİNCE DURUMU FARK ETTİ

Restoranda kadının isteklerinin ardı arkasının kesilmediğini söyleyen T.S., "Böyle bir yüz metre kadar yürümedik, 'buraya geçelim mi' dedi. Restorana geçtik. Kendine şarap istedi. Ben yok demedim. Sonuçta böyle bir gece geçirmek istedik kendisiyle. Et yemeği geldi, tavuk yemeği geldi. Ondan sonra da içecekler geldi. İçecekten sonra tabi yarım saat sürmedi. Hatta kendi de yemek yemedi. İçecek istedi, ikinci şişe geldi. Ondan sonra nargile istedi. Ondan sonra baktım ileri gitmeye başladı bu. Hani farkına varmaya başladım bazı şeylerin. Bir içecek daha istedi kendisi. O zaman ben rahatsız olmaya başladım. Rahatsız olunca hesabı ödeyip ben buradan çekip gideyim dedim" dedi.

Adisyonda gelen hesabın 17 bin 270 TL olduğunu ve hesabın 2 bin TL’den fazla olmayacağını ifade eden T.S., "Hesaba geldiğimizde 17 bin 270 TL bana hesap çıkarıldı. 2 bin liraya vurmayacak bir emeğe bana 17 bin 270 TL para yazdılar. Bu içerisinde yani içecekler sonuçta alkolsüzdü. Alkolsüz olunca da ben itiraz ettim duruma, bu fiyatı kabul etmiyorum diye. Ondan sonra ben 9 bin 500 TL para ödedim. Zaten parayı ödedikten sonra direkt çıkış yapacağım zaman ben bir tane kızı orada gördüm. Sosyal medyadaki profil resmi olan bayan, konuştuğum bayan olduğunu anladım. Yanımda oturan bayan da farklı bir bayandı. Bir tuzağa düştüm. Burada bir dolandırıcılık var. Ben insanları uyarmak istiyorum. Ben düştüm, başkalarının düşmemesi için" şeklinde konuştu. İHA

Editör: Virda Şahin