Zonguldak Haber - “70 yıl sonra Zonguldak’ın seçilen kadın milletvekili olmak istiyorum”

İYİ Parti Zonguldak 1.Sıra milletvekili adayı Op. Dr. Doktor Evrim Balbaloğlu, beraberinde İl Başkanı Erdal Gülay ve partililerinin katılımıyla Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini(ZGC) ziyaret etti.

Burada gazetecilerin da sorularını yanıtlayan İYİ Parti Zonguldak milletvekili adayı Evrim Balbaloğlu şöyle konuştu:

‘’Bizleri kabul ettiğiniz için ön teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızın özgür haber almasını sizler sağlıyorsunuz. Basın bizim için çok önemli. Bugün Kozlu’da (Zonguldak’ın Kozlu ilçesindeki Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürlüğü) madenci kardeşlerimizle birlikteydik. Aldığımız olumlu tepki, teveccüh fevkalade... Kurumda işçi açığı var, istihdam edilecek 2 bin işçi yeterli değil, 7 bin işçi alıması gerekiyor. Ayrıca kurumda çalışma saatleriyle ilgili problemler var, düzenleme şart. İstihdam ve üretimin artırılması açısından tedbirli kararların getirilmesini istiyoruz, bölgedeki fabrikaların yerel kömürü satın almalarını istiyoruz.’’

Balbaloğlu, şöyle devam etti:

“Genel başkanımıza (İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener) Zonguldak için hazırladığımız ‘Zonguldak Kalkınma Raporu’nu beyan ettik, genel merkezimizde uzmanlar tarafından üzerinde titizlikle çalışıldı.

5 yıllık süreçte iktidar olacağız, Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu da Cumhurbaşkanı olacaktır. Sahada sayın Kılıçdaroğlu’nu, 13. Cumhurbaşkanı olarak seçtireceğiz, sahada bunu gözlüyoruz, insanların özlemle beklentileri var, 1 oy Kemal’e 1 oy Meral’e diyoruz.’’

Mali Müşavir  Fikret İsmail Dikici hayatını kaybetti Mali Müşavir Fikret İsmail Dikici hayatını kaybetti

“Kadın milletvekili adayı olarak ayrı bir sorumluluk hissediyorum’’ diyen Balbaloğlu, “Zonguldak’tan 70 yıl sonra inşallah bir kadın milletvekili olarak seçilirim. Partimizde kopukluk yok, her milletvekili adayımız ilçelerimizde çalışıyorlar, vatandaşlarımızla görüşüyorlar, sorunlarını dinliyorlar ve notlarımızı alıyoruz’’ dedi.

Balbaloğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:

‘’İYİ Parti olarak Zonguldak’ta ikinci milletvekilini çıkarmaya zorluyoruz, bir önceki seçimlerde aldığımız 30 bin küsur oyumuzun üzerine 30 bin oyumuzu inşallah katacağız.

Parti teşkilatımızla bütünüz, herhangi bir kopukluk yok, ilçe başkanlarımızla kol kola ilimizin her yerinde vatandaşlarımızdan partimize destek istiyoruz. Zonguldak’ın’ın her yerindeyiz, karşılığımızın var olduğunu görüyoruz. İYİ Parti, parlamentoda da birinci parti olacaktır.

Bu seçimler rejim, ülkemizin kurtuluşu, tarihi bir seçimler olacak. Bizler, ‘Tarih Yazacağız’ sloganıyla seçimlere girdik.’’

(Sermet AKSU)

WhatsApp-Image-2023-05-02-at-14.14.06-(2)

WhatsApp-Image-2023-05-02-at-14.14.06

WhatsApp-Image-2023-05-02-at-14.14.06-(1)

Nejdet Tıskaoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na gönderme! “Senin karizman yok mu?” Nejdet Tıskaoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na gönderme! “Senin karizman yok mu?”

Mustafa Çağlayan: Niye Yapmadılar? Ellerinden tutan mı vardı? Mustafa Çağlayan: Niye Yapmadılar? Ellerinden tutan mı vardı?

Esnaftan Başkan’a afişli teşekkür Esnaftan Başkan’a afişli teşekkür

Alışveriş merkezinde birbirlerine girdiler! Alışveriş merkezinde birbirlerine girdiler!

Editör: Virda Şahin