Zonguldak Haber - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Teşkilatı, Kozlu ilçesinde '67'de 670 AK ekip ile 67 bin el sıkıyoruz' diyerek toplandı.
AK Parti Zonguldak Teşkilatı, '67'de 670 AK ekip ile 67 bin el sıkıyoruz' programları kapsamında ilçelere ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda daha önce Zonguldak’ın Ereğli ve Çaycuma ilçelerine ziyaretler gerçekleştiren AK Partililer, bu kez de Kozlu’da bir araya geldiler. Kozlu programında konuşan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu, Kemal Kılıçdaoğlu’nun Ekrem İmamoğlu ile Zonguldak’a gelmesini eleştirdi.
“CUMHURBAŞKANIMIZLA BİR KEZ DAHA GURUR DUYDUM”
Kendisinden önce konuşan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı söylediklerinden dolayı tebrik eden Tıskaoğlu, “Ali başkanım o kadar güzel, içten samimi, doğaçlama, konuştu ki vallahi aldı bizi götürdü her yere. Ağzına sağlık, gönlüne sağlık başkanım, teşekkür ederim. Bugün hava çok güzel, güneş var, hava da güzel. Havanın güzelliği, havanın enerjisi, Kozlu'nun halkına, Zonguldak'ın halkına hepinizi ben gönülden alkışlıyorum, tebrik ediyorum. Dün 1 Mayıs'ta bütün işçi kardeşlerimizin bu bayramını kutluyorum öncelikle. Dün akşam cumhurbaşkanımızla bir kez daha gurur duydum ve sizlerin de gurur duyması o kadar güzel, o kadar büyük, o kadar lider bir Cumhurbaşkanımız var ki.”
“İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI'NIN NE İŞİ VAR BURADA YA?”
Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Tıskaoğlu, “Düşünsenize, muhalefetin cumhurbaşkanı adayı yanına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nı koluna takmış, yanına geliyor. Yahu senin bir karizman yok mu? Senin bir liderliğin senin bir duruşun yok mu? Burası Zonguldak Zonguldak ya. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ne işi var burada ya? Onun için hepimiz cumhurbaşkanımızı bir kez daha gurur duyalım. Ne kadar gurur duysak azdır. Bu vatana, bu millete cumhurbaşkanımız Allah razı olsun dua ediyorum. Şimdi buradan birilerine sesleniyorum. Beyler kıskanmayın, kıskanmayın. Biz çalışacağız, mücadele edeceğiz.”
“ZONGULDAK İÇİN OK YAYDAN ÇIKTI”
Nejdet Tıskaoğlu konuşmasının son kısmında ise şu ifadelere yer verdi:
“14 Mayıs akşamına kadar çalışmaya devam edeceğiz. Birileri kıskanıyor. Haber gönderiyor, haber haber. Biz size geri gönderiyoruz beyler. Biz çalışırız. Son dakikaya kadar devamında mücadele ederiz. Sayesinde bırakmayacağız. Merak etmeyin. Haber de göndermeyin Zonguldak çok büyük. Bu artık bugün bu saatten sonra Zonguldak için Ok yaydan çıktı. Zonguldak çok büyüyecek. Çok büyük hizmetler var. Çok büyük yapılan çalışmalar var. Bunları saymakla bitmez. En iyi sizler biliyorsunuz. Ama Zonguldak bundan sonra inanın öyle bir ince olacak ki, öyle bir elmas olacak ki anlatamam. Türkiye'nin sadece incisi değil, dünyanın göz bebeği olacak. Doğal gazıyla olacak, sanayisiyle olacak, ihracatıyla olacak, üretimiyle olacak. İstihdamıyla olacak. Turizmiyle olacak, balıkçılığıyla olacak, olacakta olacak. Onun için çok büyük bir fırsat Elimizde on dört Mayıs'a kadar çalışalım, mücadele edelim, destekleyelim. Kol kola girelim, kırılmayalım, darılmayalım, bir olalım. Beraber olalım, diri olalım. Tek vücut olalım.”
Haber: Sertaç ÖZDEMİR

Mustafa Çağlayan: Niye Yapmadılar? Ellerinden tutan mı vardı? Mustafa Çağlayan: Niye Yapmadılar? Ellerinden tutan mı vardı?

Yağmur suyu hattı döşeme çalışması başladı Yağmur suyu hattı döşeme çalışması başladı

Kozlu sanayi sitesinde kamyonet yandı! Kozlu sanayi sitesinde kamyonet yandı!

Esnaftan Başkan’a afişli teşekkür Esnaftan Başkan’a afişli teşekkür

Vicdansız sürücü köpeği ezip yoluna devam etti! Vicdansız sürücü köpeği ezip yoluna devam etti!

Editör: Virda Şahin