İbn-i Sina, yüz yıllar önce sağlık alanında yaptığı çalışmalarla günümüze ışık tutuyor. Birçok hastalık ve rahatsızlık için çözümlerini not ederek günümüze gelmesini sağlayan hekimlerin hekimi olarak bilinen Ulusal basında yer alan haberlere göre İbn-i Sina'nın diz ağrılarından kurtulmak için önerdiği bu tarif sayesinde ağrılarınızdan bir gecede kurtulacaksınız.

İbn-i Sina'nın diz ağrılarından kurtulmak için kuyruk yağını dizlere sarmayı tavsiye ettiği ortaya çıktı. Kuyruk yağının, ağrıyan dize sürüldükten sonra bandaj ile sarılıp bir süre bekletilmesi gerekiyor. Bu sayede kas ağrılarını ve spazmların hafifletebileceği belirtiliyor.

Kuyruk yağını ağrıyan dizlere krem haline getirip sürmek mümkün. Eriterek krem haline getireceğiniz kuyruk yağını akşamdan dizlerinize koyun yünüyle, koyun yünü yok ise temiz bir bezle sarıp sabah ılık suyla yıkamanız gerekiyor.

Basınç odası şifa dağıtıyor! Basınç odası şifa dağıtıyor!

Kuyruk yağının olduğu kadar koyun yününün de vücuda birçok faydası bulunuyor. O yüzden koyun yününü tercih edenlerin alacağı etki daha fazla olacaktır. (Haber merkezi)

Editör: Murat Barutçu