Kurumlar kozlarını paylaşacak: Başvurular başladı Kurumlar kozlarını paylaşacak: Başvurular başladı

Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi idarecileri ve öğretmenleri, Ramazan ayının manevi atmosferinden ilham alarak birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla örnek bir davranışa imza attı. "Bir Öğretmen Bir Koliprojesi adı altında gerçekleştirilen bu örnek girişimle, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak hedeflendi.

Okul idarecileri ve öğretmenlerinin sağladığı desteklerle temel gıda malzemelerinden oluşan gıda kolileri hazırlanarak projeye katkı sağlandı. Toplamda 30 yardım kolisinin hazırlandığı ve paketlendikten sonra ilgili ailelere ulaştırılması için bir komisyon tarafından titizlikle çalışıldı.

Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi Müdürü Siyami Akpınar, projenin başarılı bir şekilde tamamlandığını belirterek, "Okulumuz öğretmen ve personellerinin büyük destekleriyle gerçekleştirilen proje kapsamında yardım kolisi kampanyası düzenlendi. Ramazan ayının ruhuna uygun olarak, toplumumuzda yardımlaşma ve dayanışma kültürünü daha da yaygınlaştırmak ve ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bu projeyi hayata geçirdik. 30 ihtiyaç sahibi aile, okulumuzda kurulan komisyon tarafından titizlikle tespit edilerek, gıda kolileri ve nakdi yardımlarla desteklendi. Koliler, öğretmenlerimiz aracılığıyla ilgili adreslere teslim edildi. Bu girişimin tüm masrafları, okulumuzda görev yapan öğretmen ve personeller tarafından karşılandı. Bu etkinlik sayesinde, öğrencilerimize ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmenin önemini ve değerini kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu güzel kampanyanın gelecek yıllarda da artarak devam edeceğine inanıyorum." dedi.

Bu anlamlı projenin, öğrencilere yardımlaşma ve dayanışma duygularını aşılamak ve toplumsal sorumluluk bilincini güçlendirmek adına önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA