Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı kuvvetli yağış uyarısının ardından Zonguldak'ın Devrek ilçesinde sağanak yağış etkili oldu.
Kısa sürede şiddetini artıran yağmur, ilçe merkezinde hayatı olumsuz etkilerken birçok noktada su birikintileri oluştu.
YOLLAR GÖLE DÖNDÜ
Yoğun yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su seviyesi yükseldi. Özellikle ilçe merkezindeki bazı bölgelerde yollar adeta göle döndü.
Araç sürücüleri suyla kaplanan yollarda ilerlemekte güçlük çekerken, trafikte zaman zaman aksamalar yaşandı.
VATANDAŞLAR KAPALI ALANLARA SIĞINDI
Aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise iş merkezleri, dükkânlar ve kapalı alanlara sığınarak yağışın dinmesini bekledi.
Sağanak nedeniyle ilçe merkezinde kısa süreli yoğunluk oluştu.
EKİPLER TEYAKKUZDA
Yağışın etkisini sürdürdüğü ilçede ekiplerin olası olumsuzluklara karşı teyakkuz halinde olduğu öğrenildi.
Yetkililer, vatandaşları ani sel, su baskını ve ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.







