Devrek’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vatandaşların coşkulu katılımıyla gerçekleştirildi.

Çocukluk hayalini 63 yaşında gerçekleştirdi! Çocukluk hayalini 63 yaşında gerçekleştirdi!

Devrek’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Devrek Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu Müdürü Emin Yaşar; “Milli Egemenlik ve Bağımsızlığın teminatı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 103'üncü yıl dönümünde çocuklarımızın ve tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Bu anlamlı günü çocuklarımıza armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Devrek Anaokulu öğrencileri 5 yaş gurubunun hazırlamış oldukları Rond gösterileri büyük ilgi gördü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında "ATATÜRK' çocuk olmuş adlı şiir okundu. İstiklal İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu Artvin yöresini canlandıran fokler ekibinin sunduğu gösteriler ilgi topladı. Ardından şiir dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı programına Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emrah Dinar, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Selim Paça, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, muharip gaziler, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı." Haber: Sertaç ÖZDEMİR

devrek4devrek6devrek2devrek3devrek bayram1

Editör: Seçkin