Çaycuma'da feci kaza; Araçlar kafa kafaya çarpıştı Çaycuma'da feci kaza; Araçlar kafa kafaya çarpıştı

Kastamonu Haber – Kastamonu'nun Cide ilçesinde şiddetli rüzgar ve dev dalgalar hayatı olumsuz etkiledi. Cide-Bartın Karayolu, oluşan dev dalgalar nedeniyle sular altında kaldı ve bazı bölgelerde çökme meydana geldi. Etkilenen alanlarda Karayolları ekipleri önlem alarak araç geçişine kontrollü izin veriyor.

Cide ilçesinde yaşanan şiddetli rüzgar, Karadeniz'de büyük dalgaların oluşmasına sebep oldu. Bu dev dalgalar, Cide-Bartın Karayolu üzerinde çökme ve çukur oluşumuna yol açtı. Yetkililere yapılan ihbarlar sonrasında Karayolları ekipleri bölgede hızla müdahale ederek güvenlik önlemleri aldı.

 

Oğlunun ölüm haberine dayanamayan baba hayatını kaybetti! Oğlunun ölüm haberine dayanamayan baba hayatını kaybetti!

Oluşan sular altında kalan yol kesimlerinde araç trafiği kontrollü bir şekilde yönlendiriliyor. Böylelikle sürücülerin ve vatandaşların güvenliği sağlanmaya çalışılıyor.

Kastamonu'da feci kaza!  Motosiklet anne ve oğluna çarptı: 3 yaralı Kastamonu'da feci kaza! Motosiklet anne ve oğluna çarptı: 3 yaralı

Bölge halkı ve sürücüler, dalgaların yolun sahil kısmına kadar ulaşması ve çökme oluşması nedeniyle dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor. Yetkililer, fırtınalı hava koşullarının devam ettiği sürece dikkatli olunmasını ve yol güvenliğine özen gösterilmesini önemle vurguluyor. İHA

Ballı zam! Ballı zam!

Kastamonu Belediyesi’nde toplu sözleşme imzalandı! Kastamonu Belediyesi’nde toplu sözleşme imzalandı!

AW945429_01

AW945429_06

AW945429_03

AW945429_05

AW945429_02

Editör: Virda Şahin