Ballı zam! Ballı zam!

Kastamonu Haber – Kastamonu'nun Azdavay ilçesine bağlı Kerpiçlik köyünde, 1995 yılında Kuzey Irak'ta şehit olan Piyade Er Ahmet Baş'ın ailesi, acı bir olayla yüzleşti. Ahmet Baş'ın 45 yaşındaki kardeşi Mustafa Baş, Kurban Bayramı namazı için gittiği Pınarbaşı ilçesinde beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti. Mustafa Baş, ilk müdahalenin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı, ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Bu acı haberi alan şehit babası 70 yaşındaki Mehmet Baş da fenalaşarak Azdavay Devlet Hastanesine kaldırıldı. Mehmet Baş'ın kalp krizi geçirdiği belirlendi, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı

 

Kastamonu Belediyesi’nde toplu sözleşme imzalandı! Kastamonu Belediyesi’nde toplu sözleşme imzalandı!

Şehit kardeşi Mustafa Baş ile baba Mehmet Baş'ın cenazeleri hastanelerin morgundan alınarak Azdavay ilçesine bağlı Kerpiçlik köyüne getirildi. Kerpiçlik köyünde öğle namazının ardından yapılan cenaze namazı sonrasında Mehmet Baş ve oğlu Mustafa Baş, aile kabristanlığında sonsuzluğa uğurlandı.

Cenaze törenine Kastamonu Valisi Avni Çakır, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Kastamonu İl Jandarma Komutanı Albay Zafer Özden, Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu, Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Savaş, vatandaşlar ve yakınları katıldı. Acılı aileye ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunuldu. İHA

Ölmeden önce mezarını kazmıştı, hayatını kaybetti! Ölmeden önce mezarını kazmıştı, hayatını kaybetti!

97 bin hükümlüye af 97 bin hükümlüye af

AW945391_08

AW945391_06

AW945391_05

AW945391_02

AW945391_04

AW945391_01

Editör: Virda Şahin