14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Seçimleri çalışması kapsamında saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden, vatandaş ve esnaflarla birebir temas kuran Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Fevzi Paşa Sokağında beraberinde CHP Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun, Kilimli ilçe Başkanı Erol Sarıal, DEVA  Partisi Merkez İlçe Başkanı Umut Metin, Demokrat Parti Merkez ilçe Başkanı Menderes Uzun, Saadet Partisi Merkez ilçe Başkanı İsmail Üstünyer ve çok sayıda partili ile birlikte sıkmadık el bırakmadı.

Esnafın, vatandaşların artık baharın ve 14 Mayıs’ın gelmesini beklediğini belirten CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, şunları söyledi:

ZAMLARIN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ

“14 Mayıstan itibaren esnafımızın üzerindeki yükleri kaldıracağız, elektrik, su, doğalgaz faturalarındaki zamların önüne geçeceğiz. Bugüne kadar ekonomide krize sebep olanlar bu ekonomik krizi çözemediler, ortadan kaldıramadılar, oysaki tek başına iktidarlar ellerini kollarını tutan yok. Bu sorunları ortadan kaldırabilmeleri gerekirdi. “Ben ekonomistim” dedikleri halde bu sorunlar derinleştikçe derinleşti. Bu sorunları çözmeye biz talibiz. Cumhuriyet Halk Partisi listesindeki adayların tümü talip ve Millet İttifakı olarak sıkılmış bir yumruk gibi 14 Mayıs’a yenibaharın geleceği günlere doğru heyecanla çalışmaya devam ediyoruz.

EMEKLİLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İSTİYORUZ

Zonguldak nüfusa oranla emekli sayısı en fazla olan şehir o nedenle Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz emeklilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Ramazan ve Kurban Bayramı dahil olmak üzere bütün emeklilerimizin hesabına 15 bin lira yatıracağız. İkramiye olarak ta yılda verdiğimiz ikramiyeler 2 bin lira değil en az asgari ücret tutarı kadar olacak. Yani 8500 lira olacak. Emeklimizin hesabına yatan bu parayla esnafımızın da yüzü gülecek. Böylelikle Zonguldak çarşısı hareketlenmiş olacak.

TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMUNA 5000 İŞÇİ ALACAĞIZ

Türkiye Taşkömürü Kurumuna 5000 işçi alımı yapacağız ve buradaki maaş girdileriyle birlikte yine Zonguldak canlanacak ve büyüyecek. Buna ilave olarak Rödevans İşletmelerini destekleyeceğiz ve buradaki istihdamı artıracağız. Her yıl emeklilik hakkı kazanan TTK’da ki madenci, memur, mühendis sayısı kadarda alım yapmaya devam edeceğiz. TTK’da çalışması gereken norm kadro sayısı yani ideal işçi sayısı olan 14000 rakamına kadar hızlı bir şekilde Zonguldak’ta ki istihdamı artırıyoruz.

TERSANELERİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Ereğli ve Alaplı Bölgelerindeki tersaneleri yeniden ayağa kaldıracağız. Şehrimizde tek bir işsiz bırakmayana kadar, emeklilerimizin tümünün yüzünü güldürene kadar, çocuklarımızın yatağa aç girmeyeceği mutluluk gülücüğü atacağı bir baharı getirmek için Millet İttifakının tüm bileşenleri ve teşkilatlarımızla birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

IMG_9623

IMG_9632

IMG_9618

Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı

IMG_9622

DSC01877

IMG_9616

Editör: Murat Barutçu