Kimin kusuru? Kimin kusuru?

Muğla Haber - Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, ailesine ait çiftlikte genç kızın inek ile çektiği selfie videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü. Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi olan Şerife Yılmaz, çiftlikteki ineklerle ilgileniyor ve ineğine "selfie çekelim" diyerek çağrıda bulunduğu anları paylaştı. Video kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenirken, izleyenleri de gülümsetti.

Şerife Yılmaz, ailesinin Seydikemer'in Atlıdere Mahallesi'nde bulunan çiftliğinde, çektiği videoda ineklere isimleriyle hitap ederek onlarla etkileşime geçiyor. Sosyal medya hesabında daha önce de çiftlikteki hayvanlarla ilgili videoları paylaştığını belirten Yılmaz, bu kez çektiği videonun bu kadar büyük ilgi göreceğini tahmin etmediğini dile getirdi.

Vatandaşlar zamlara tepkili: "Emekli ne yapsın?" Vatandaşlar zamlara tepkili: "Emekli ne yapsın?"

Özellikle ineklerle olan yakın ilişkisinin insanları gülümsettiğini ve izlenme sayısının kısa sürede milyonlara ulaştığını ifade eden Şerife Yılmaz, ailesiyle birlikte çiftliği işletiyor ve tatillerde ineklerle ilgilenebiliyor. Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okuyan genç kız, beşinci sınıf öğrencisi olduğunu belirtti.

 

Trafikte sürücüye yol verdiği için bıçaklanarak öldürüldü! Trafikte sürücüye yol verdiği için bıçaklanarak öldürüldü!

Hayvanlarla arasının çok iyi olduğunu ve hepsinin ayrı bir tatlılığı olduğunu söyleyen Şerife Yılmaz, videolarını sosyal medyada paylaşarak diğer insanlarla da bu güzel deneyimleri paylaşmayı amaçlıyor. İneklerin kendisine olan ilgisi ve pozitif tepkisi, izleyenleri de keyiflendiriyor. Özellikle tatillerde çiftlikteki hayvanlarla vakit geçirmeye özen gösteren Şerife Yılmaz, bu tür paylaşımlarla insanlara pozitif ve sevimli anlar yaşatmak istediğini vurguladı. İHA

Hazır mısın Zonguldak?  Büyük konser 28 Temmuz’da! Hazır mısın Zonguldak? Büyük konser 28 Temmuz’da!

 AW939053_02

SEO Hizmeti ile İşinizi Büyütmek Mümkün! SEO Hizmeti ile İşinizi Büyütmek Mümkün!

AW939053_01

AW939053_04

AW939053_03

Editör: Virda Şahin