Ereğli Belediyesi, yol ihtiyaçlarını karşılamak için sıcak asfalt çalışmalarına devam ederken, emisyon asfalt çalışmalarını da Hamzafakılı Mahallesi'nde başlattı. Hava şartları müsaade ettiği sürece, toplam 100 bin metrekarelik bir alan emisyon asfalt ile kaplanacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Cömert, bu yılın yaz döneminde 60 bin ton sıcak asfalt hedefine ulaşmak için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını belirtti ve emisyon asfalt çalışmalarına da ayrı bir önem verdiklerini vurguladı. İlk etapta Hamzafakılı Mahallesi'nde emisyon asfalt kaplama işine başladıklarını aktardı.

Cömert, "Hamzafakılı, Topçalı, Balı, Güldere, Korubaşı ve Ören mahallelerindeki planlamalarımızı tamamladık ve ekiplerimiz çalışmalara başladı. Amacımız, bu yaz boyunca uygun hava koşulları devam ettiği sürece 60 bin ton sıcak asfalt ve 100 bin metrekare emisyon asfalt serimi gerçekleştirmek" şeklinde açıklamada bulundu.

Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, halkın güvenli ve konforlu yollarda seyahat etmesini sağlamak için çabalarken, bu alanda sıcak ve emisyon asfalt serimine ihtiyaç duyulan tüm noktalarda devam edecek. Mahallelerin ve şehrin genelindeki yol kalitesinin iyileştirilmesi için bu tür çalışmalara önem verilmesi, vatandaşların da memnuniyetini artıracak. /Haber Merkezi

WhatsApp-Image-2023-07-20-at-16.41.02

Zonguldak 19 Mayıs’ta oraya akın edecek Zonguldak 19 Mayıs’ta oraya akın edecek

WhatsApp-Image-2023-07-20-at-16.41.01

WhatsApp-Image-2023-07-20-at-16.41.01-(1)

Editör: Murat Barutçu