Ak Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili adayı Muammer Avcı, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek seçimlerde seçmenlerin tekrar cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin Türkiye Yüzyılı noktasında hareket edeceğine inandığını söyledi.

Ak Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili adayı Muammer Avcı, beraberinde İl Yönetim Kurulu üyeleri Özkan Akyol, Şenol Kundakçıoğlu, Belediye Meclis üyeleri Aydın Arıcı, Sinan Toprak ile birlikte Gazipaşa Caddesinde esnaf ve  vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için vatandaşlardan destek istedi.

Zonguldak’a yapmış olduğumuz hizmetleri insanlarımıza duyuramamışız diyen Ak Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili adayı Muammer Avcı, konuşmasına şöyle devam etti:

İL GENELİNDE HALKIMIZLA BİR ARAYA GELİYORUZ

6’lı masanın 5’i, bir YRP etmedi 6’lı masanın 5’i, bir YRP etmedi

“Günlerdir 5 milletvekili adayımızla birlikte tüm ilçelerimizi, beldelerimizi, mahallelerimizi, köylerimizi tarıyoruz ve halkımızla bir araya gelmek istiyoruz. Şuanda gördüğümüz tabloya bakıldığında milletimizin bu seçimle alakalı daha çok milli ve yerlilik noktasında, milli ve manevi bakışı noktasında çok daha duyarlı bir şekilde hareket edeceğini görüyoruz. Elbette karşımızdaki ittifakın kimlerle beraber işbirliği yaptığı, kimlerle beraber olduğunu halkımız ayan beyan ilk kez bu seçimde gördü.

KARNEMİZİN SAĞLAM OLDUĞUNU BİLİYORUZ

İcraatlar anlamında gerek Türkiye geneli gerek Zonguldak ilimiz dahilinde hükümetimizin yapmış olduğu icraatlar konusunda, belediyecilik hizmetleri noktasında karnemizin sağlam olduğunu biz biliyoruz. Şunu da biliyoruz; İnsanlarımız bizi takdir ediyorlar fakat bizden kaynaklı bazı hatalar yapmışız. Yapmış olduğumuz hizmetleri güzel pazarlayamamışız, insanlarımıza duyuramamışız. Bizim şuanda sadece yaptığımız şuana kadar cumhurbaşkanımızın ilimiz genelinde 61 milyarlık yatırımını insanlarımıza anlatmak oluyor.

CUMHURBAŞKANIMIZ BALKON KONUŞMASINI YAPACAK

Halen devam eden özellikle Zonguldak’ımızı Filyos’a bağlayacak olan tünellerle alakalı çalışmaların 7 gün 24 saat olduğunu ve burada yüklenici firmanın da süre nokrasında gayretli olduğunu insanlarımıza anlatıyoruz. Geçmişte yaptıklarımızı zaten insanlarımız görüyor. Ama yapıyor olduklarımız ile yapacak olduklarımızı da anlattığımızda ben inanıyorum ki 14 Mayıs’ta cumhurbaşkanımızın o meşhur balkon konuşmasını çok daha güçlü adetli milletvekilleriyle beraber yapacağına inanıyorum. Özellikle Zonguldaklının Millet İttifakı içerisinde olan ve Millet İttifakıyla beraber yol yürüyenlere karşı hassasiyetleri var. Çünkü Zonguldak’ımızın şuanda gerek sınır içi gerekse sınır dışı operasyonlarda 171 şehidi var. Bu anlamda da Zonguldaklımızın duyarlı olduğunu düşünüyorum.

SEÇMENLERİMİZİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUM

Ben seçmenlerimizden bu anlamda tekrar cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin Türkiye Yüzyılı noktasında hareket edeceğine olan inancım tamdır diyorum ve desteklerini bekliyorum." Haber: Seçkin KIRARSLAN

IMG_9658IMG_9660IMG_9643IMG_9649IMG_9654

Editör: Seçkin