Cep telefonunuzu soğutuyorsanız dikkat! Cep telefonunuzu soğutuyorsanız dikkat!

Gaziantep Haber - Gaziantep'in Nizip ilçesinde, çocukların başlayan tartışması, ailelerin de katılmasıyla bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Olay, Gaziantep'in Nizip ilçesi İstasyon Mahallesi'nde dün öğleden sonra yaşandı. İddialara göre, çocuklar arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Büyüklerin de olaya dahil olmasıyla kavgada bıçaklar kullanıldı ve sonucunda 1'i ağır olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edildi.

YARALILARDAN FIRINCI ABDULLAH ŞAVAK HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan durumu ağır olan fırıncı esnafı ve 2 çocuk babası Abdullah Şavak (44), Gaziantep'te bulunan özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Abdullah Şavak'ın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Cenazenin, Nizip ilçesinde defnedileceği belirtildi.

2 ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için güvenlik güçleri harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda 2 zanlı gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. İHA

Bir yıl hapsi var! Bir yıl hapsi var!

Ufak etkinlik şenliğe dönüştü Ufak etkinlik şenliğe dönüştü

50 öğrenci hafız oldu! 50 öğrenci hafız oldu!

Artan maliyet Ereğli’yi durdurmuyor! Artan maliyet Ereğli’yi durdurmuyor!

AW005242_02

AW005242_03

AW005242_01

Editör: Virda Şahin