Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, şehirde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu. Enflasyondan kaynaklı olarak asfalt maliyetlerinin arttığını belirten Başkan Posbıyık, Eylül ayına kadar asfalt çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Başkan Posbıyık, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, asfaltlamaların hız kesmeden devam ettiğini ve artık mahalle içlerine de girdiklerini belirtti. Özellikle Çavdarlı bölgesindeki çalışmaların sürdüğünü ifade etti. İç mahallelerdeki ara sokaklara da girmek için hazırlıklar yaptıklarını ve muhtarların gözden kaçan bölgeleri bildirdiğini dile getirdi.

Enflasyonun etkisiyle asfalt maliyetlerinin arttığını belirten Posbıyık, bu zorlu koşullara rağmen asfalt çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı. Bir kamyon asfaltın 50 bin liraya mal olduğunu ifade ederek, talepler doğrultusunda ev ve bahçe önlerine asfalt döşemediklerini açıkladı.

Başkan Posbıyık, ana arterlerin öncelikli olduğunu ve Eylül ayına kadar asfalt çalışmalarını tamamlamayı planladıklarını sözlerine ekledi. Ereğli'de eksik bir yer bırakmamak için çaba gösterdiklerini ifade ederek, asfaltlama projelerinin hız kesmeden devam edeceğini belirtti. /Haber Merkezi

WhatsApp-Image-2023-08-10-at-14.56.32-(1)

WhatsApp-Image-2023-08-10-at-14.56.31-(2)

WhatsApp-Image-2023-08-10-at-14.56.31

WhatsApp-Image-2023-08-10-at-14.56.32

Futbol tutkunu Hasan Ayaz, son yolculuğuna uğurlandı Futbol tutkunu Hasan Ayaz, son yolculuğuna uğurlandı

Esnaflar alınan karara tepkili:  ‘Vali bey gider ayak bizi öcü gibi gösterip sıkıntıya soktu' Esnaflar alınan karara tepkili: ‘Vali bey gider ayak bizi öcü gibi gösterip sıkıntıya soktu'

Şehit evinde büyük acı! Şehit evinde büyük acı!

Şehit Ateşi Zonguldak'a Düştü! Şehit Ateşi Zonguldak'a Düştü!

Zonguldak Valiliğine atanan Osman Hacıbektaşoğlu kimdir? Zonguldak Valiliğine atanan Osman Hacıbektaşoğlu kimdir?

Editör: Murat Barutçu