Zonguldak’ta ilişkiye girmeyi reddettiği ve bunun sonucunda da sevgilisi M.A. (24) tarafından darp edilerek şikâyetçi olan üniversite öğrencisi A.A (19) darp raporu alıp, şikayetçi olmuştu. M.A iddiaları reddederek, olay akşamı sinir krizi geçiren A.A’nın kendisine tokat attığını ve ardından vurmaması için kollarından tuttuğunu söyledi.

Zonguldak’ta 19 yaşındaki A.A., 24 yaşındaki sevgilisi M.A. (24) tarafından kendisini darp ettiği iddiası ile darp raporu alarak kendisinden şikayetçi olmuştu. M.A. kendisi hakkında yapılan iftiraları red ederek A.A ile aynı evde yaşadıklarını ve bu süreç içerisinde de çoğu kez cinsel birliktelik yaşadıklarını ileri sürdü.

181 bin araç Zonguldak yollarında 181 bin araç Zonguldak yollarında

Akşam eğlence mekanında olduklarını ve mekandan sonra A.A’nın evine gittiklerini ve ilişkilerini gözden geçirmek adına konuşmaya başladıklarını belirten M.A., yaşanan olayı anlattı. M.A şunları söyledi; “ Eğlence mekânından çıkarak A.A’nın evine gittik yanımızda bir arkadaşımız daha vardı. Evde otururken diğer arkadaşımız odaya gitti. O esnada yakınlaşmaya başladık. Ben olayı ileri boyuta taşımak istedim. A.A bunu istemediğini söyledi. Bende neden diye sordum. Oda istemiyorum işte deyince bende tamam deyip kendi kendime düşündüm bir sıkıntısı vardır herhalde diye o yüzden tamam deyip bıraktım. Daha sonra A.A karşı koltuğa geçti oturmaya devam ettik. Her şeyi söyledikten sonra sinir krizine girdi bana hakaret ve küfürler ederek hem şahsıma hem aileme hakaret etti. Üzerime gelerek bana 2 defa tokat attı daha sonra bana saldırmaya çalıştı. Üzerime geldiği için bileklerinden tuttum. Bende ama bir yandan da içimde olan şeyleri söylemeye devam ediyorum bir an önce ilişkimiz bitsin bende gideyim diye daha sonra zaten eşyalarımı alıp evden çıkıp gittim. M.A o akşam evde herhangi bir darp girişiminde bulunmadığını A.A’nın da o akşam polisi arayarak haber vermediğini belirtirken bir gün sonra karakola ifade vermeye de kendisinin gittiğini söyledi” dedi.

Arkadaşım beni uyarmıştı

M.A çevresinden A.A hakkında bazı bilgiler öğrendiğini ve dikkat etmesi konusunda arkadaşları tarafından uyarıldığını ifade ederek, “Biz bir keresinde bir eğlence mekânına gitmiştik ve orada benim yakın bir arkadaşım bizi görmüştü beni yanına çekerek sana bir şey söylemem gerekiyor yanında ki kıza dikkat et sen Ankara’ya gittiğinde benim arkadaşımla konuşup flört ettiklerini söyledi. Daha sonra bende A.A’nın bazı arkadaşlarıyla görüştüm o sırada yalanlarını ortaya çıkartmam gerekiyordu ama tabi bazı şeylere emin olamadım’’ dedi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Editör: Murat Barutçu