Mustafa Tatoğlu, geçmişte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak il teşkilatına üye olmuş ancak daha sonra üyelikten istifa etmişti. Ancak, son dönemde CHP'deki değişim hareketinin etkisiyle tekrar CHP ailesine katıldı.

CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Mustafa Tatoğlu'nun yeniden CHP üyeliği yaptığını duyurdu. Zaimoğlu, değişimin etkisiyle partiden ayrılmış olan üyelerin birer birer geri döndüğünü ve CHP'nin değişim hareketi sonrasında büyümeye devam ettiğini belirtti.

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

AK Parti’den vekillere sosyal medya uyarısı! AK Parti’den vekillere sosyal medya uyarısı!

“Cumhuriyet Halk partimize yapılan kurultayımızdan sonra küsmüş istifa etmiş kırılmış üyelerimiz birer birer geri dönmekte. Değişim diyen Türkiye ve Zonguldak Cumhuriyet Halk Partisi kurultayında karşılık görmüş ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkın isteğini yerine getirmiş durumdayız. Değişimin sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi çığ gibi büyümeye devam ediyor tüm cumhuriyet değerlerini ve ulu önder Atatürk'e bağlı yurttaşları Cumhuriyet Halk Partisi'nin içerisinde görmeyi arzu ediyoruz dört gözle kendilerini bekliyoruz. Yuvana hoş geldin sayın Mustafa Tatoğlu.”

/ Haber Merkezi

Marmara'da Deprem! Prof. Naci Görür: Beklenen kolda değil! Marmara'da Deprem! Prof. Naci Görür: Beklenen kolda değil!

Döneri beğenmeyen kaymakama soruşturma Döneri beğenmeyen kaymakama soruşturma

Bir kez daha utandık! Simit değil destek verin! Bir kez daha utandık! Simit değil destek verin!

Editör: Murat Barutçu