Dedeman Otelde gerçekleşen programa CHP Genel Başkan Yardımcısı  yardımcısı Zonguldak Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz, Eylem Ertuğrul, İl Başkanı Devrim Dural, Merkez İlçe Başkanı Osman  Zaimoğlu, eski Milletvekilleri Ali İhsan Köktürk,  Ünal Demirtaş, belediye başkanları önceki  dönem Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Ben buradan şimdiden ilan ediyorum 31 Mart akşamı Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem'dir buradan ilan ediyorum. Katıldığınız için herkese teşekkür ediyorum.

CHP İl Başkanı Devrim Dural, "11 olan belediye sayımızı Gökçebey ilçemiz ve Gelik beldemizin de Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katılmasıyla 13'e çıkartmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Merkez Belediyemiz başta Üzere 25 seçim bölgesinde zafere ulaşacağımıza inancımız tamdır. Amacı sadece hizmet değil, adil hizmet belediyeciliği olan  olan bir anlayışla Birlik ya da anlık çözüm arayışlarından ziyade kalıcı ve kökten çözüm üreten bir belediyecilik modeliyle halkımızın karşısına çıkıyoruz. Sadaka dağıtarak değil haysiyetli yaşam hakkını tüm Zonguldak halkına iade edeceğiz. Ankara, İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyelerinde sosyal demokrat, halkçı belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyorsak Zonguldak merkezli de Sayın Tahsin Erdem ile Zonguldak'ın özlediği ranttan yana değil halktan yana belediyecilik ile kavuşturacağız" dedi.

Eylem Ertuğrul, "Türkiye'de Türkiye'deki anayasal düzenin değişmeyeceğinin garantörü olan kurumlar vardı. Arkadaşlar bu kurumlar maalesef bir bir yıpratıldı. Şu an bu karanlık karşısında bütün oyunlara rağmen bütün baskılara rağmen bütün iftiralara rağmen ayakta duran tek bir kurum var. O da Cumhuriyet Halk Partisi. O sizsiniz. Bunu unutmayalım Ve AKP Genel Başkanı ne yaparsa yapsın bakıyor. Bu Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş. Bunun uğruna canını feda etmekten asla imtina etmeyecek bu kitleyi gördüğü zaman emin olun ki kabuslar yaşıyor. Ben karanlık evvellerime ulaşmak için yapmam gereken şey Cumhuriyet Halk Partisi'ni yıpratmak, onu bölmek. Bunu düşünüyor. Işte şimdi önümüzde bir yerel seçim süreci var. Arkadaşlar Yerel seçim sürecinde Türkiye'nin bu kötü gidişine dur diyebilmek için Türkiye'nin anayasal yapısına yapılan saldırılara karşı biz dimdik ayaktayız diyebilmek için biz laik, demokratik, sosyal bir Türkiye Cumhuriyeti Devletine inanıyoruz. Biz medeniyete inanıyoruz diyen insanlar olarak burada olduğumuzu kanıtlamak için önümüzde çok güzel bir fırsat var. Bilinçli partililer olarak adaylaşma süreçleri gerçekleşti tüm Türkiye'de. Beğendiğimiz adaylar aday olmuştur İstediğimiz  kişiler aday olmamıştır. Beğenmediğiniz kişiler partiniz adayını aday gösterilmiş olabilir. Arkadaşlar bu süreç artık geride kaldı. O defter kapandı. Hepimiz bilinçli insanlarız. Bu noktadan itibaren eğer kendimizi iyi bir Cumhuriyet Halk Partili tanımlıyorsak kendimizi Atatürkçü olarak tanımlıyorsak yapmamız gereken şey adaylarımızın yanında dimdik durmak, onlara gücümüzden daha fazlasını sunmak. Sadece adaylarımızın çalışması yetmeyecek. Karşımızda adaylarına devletin bütün imkanlarını kullanan bir iktidar var. Halkı tehdit ediyor. Bana destek veriyorsanız hizmet var destek vermezseniz hizmet yok diye tehdit ediyor. Daha çok çalışmamız lazım" dedi.

BAŞARININ 5 ANAHTARI VAR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz,  AK Parti Genel Başkanı Çeşitli kurum, kuruluş ve devlete ait şirketlerde de tek adamcıklar oluşturuyor. Oralara yerleştiriyor. Zonguldak belediyeciliğinin maalesef son beş yılı bu tek adamcık anlayışıyla yürütüldü  pek çok zorlama işler yapıldı. İnsanların gönlü kırıldı. Kimisi işsiz kaldı. Kimisi mutsuz oldu. Kronikleşen sorunlar bir türlü çözülemedi. Bu konulara tek tek burada girmeyeceğim. Neticede hepimiz Zonguldaklıyız ve Zonguldak'ın sorunlarına oldukça hakimiz. Değerli dostlar şimdi size başarıya giden yolun beş aşamasını anlatacağım. Zonguldak'ta inşa etmeye çalıştığımız başarının birinci aşaması yani biraz tabii espriyle de karışık olacak ama Karadeniz'in denizi aşamasıydı. Siz beni milletvekili yaptınız, seçtiniz. Deniz aşamasını birlikte gerçekleştirdik Son iki adım biraz daha hareketlendirelim dediniz. Ve Ereğli bölgesinden bir milletvekili daha seçtiniz. Ve denizden eylem aşamasına geçtik. Eylem vekilimizi seçtik. Ve il başkanlığı seçiminde de o eylem aşamasını Da devrim aşamasına geçtik. Sayın Devrim Duralı seçti. Değerli dostlar şimdi dördüncü aşamadayız. Tabii beşi de merak ediyorsunuzdur. Dördü tahmin edebilirsiniz. Dördüncü aşama bu üç aşamanın felsefesi. O da nedir erdemli belediyecilik. Bravo. Sayın Tahsin Erdem. Zonguldak Erdemli belediyecilikle tanışacak değerli başkanımla Evet gelelim beşinci aşamaya. Beşinci aşama değerli dostlar sandık aşaması. İşte sandıkları patlatma aşaması görevi de tabii ki sizlerin. O görevi de siz başaracaksınız Değerli dostlar, bir genel başkan yardımcısı olarak tabii aranızda bulunurken kimi temsil ediyorum? Aynı zamanda size gönülden selamlarını gönderen bugün konuşarak ve değerli Tahsin Başkan'a da karizmatik başkanıma selamlarımı gönderiyorum diyerek beni gönderen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'i temsilen buradayım. Değerli dostlar İstanbul'da başardık. Ankara'da başardık. Adana'da, Antalya'da, Mersin'de başardık. Şimdi sıra Zonguldak'ta diyorum. Az laf çok iş, tam yol, ileri Zonguldak diyorum" dedi.

Ardından Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem, projelerini açıkladı. 

İyi Parti’de istifa depremi sürüyor! İyi Parti’de istifa depremi sürüyor!

Chp Proje Tanitim 4

Muhabir: Sertaç Özdemir