Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Merkez ilçe Teşkilatının Danışma Kurulu Toplantısı Dedeman Otel'de gerçekleştirildi.

Danışma kuruluna Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak eski Belediye Başkanları İsmail Eşref ve Muharrem Akdemir, İl Başkanı Murat Pulat Merkez ilçe başkanı Ebru uzun ve yönetim kurulu üyeleri il yönetim kurulu üyeleri merkez ilçe mahalle temsilcileri ile eski il ve merkez ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nın söylenmesinden sonra CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun yaptığı konuşmada, ‘CHP halkımızın umudu haline geldi” diyerek şunları söyledi:

“Hepinizin bildiği gibi danışma kurulu toplantılarımızda; partimizin sosyal, kültürel, ekonomi, eğitim, hukuk, siyasi konular üzerine ülkemiz genelini kapsayan ve ancak aşkımız, sevdamız, can memleketimiz Zonguldak’ımız özelinde de yönetim kademelerimize ve karar organlarımıza katkı sunmayı amaçlamaktayız.

Parti çalışmalarımızı ve örgütsel faaliyetlerimizi geliştirerek, demokratik bir ortamda, parti kültürümüze ve disiplinimize uygun olarak fikirlerimizi tartışmayı, saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde yapacağımız konuşmalarda eleştiri ve önerilerinizi dillendirmeyi hedefliyoruz. Bu anlamda sunacağınız her katkı şehrimiz, ülkemiz ve partimiz için çok kıymetli olacaktır. Unutmayalım ki Cumhuriyet Halk Partimiz fikir ve eylem partisidir.

Elbette bizler de bu toplantılar süresince eksiklerimizi, hatalarımızı, yapmakta geciktiğimiz siyasi konuları görecek ve düzeltme yoluna gideceğiz. Yapacağınız samimi eleştirileriniz, önerileriniz başımızın tacıdır. Şimdiden her biri bizim için çok değerlidir.

Göreve geldiğimiz tarihten bir buçuk ay sonra Mart 2020 tarihinden itibaren Genel Merkezimizin karar ve talimatlarıyla tüm örgütlerimiz salgının seyri çerçevesinde ya tümden kapandı ya da kısıtlı saatlerde çalışmak durumda kaldı. Partimizin kararları doğrultusunda örgütlere ziyaretçi yasakları getirilirken bir taraftan bizler de yapacağımız ziyaret programlarını birer ikişer ertelemek zorunda kaldık. İmkanlar ölçüsünde halkımıza başta maske ve dezenfektan yardımları yapmaya çalıştık.

Devlet çarşı pazarda esnafı fahiş zam yapıyor diye terörist ilan ederken esnafımızın yanında olmaya devam ettik. Elektriğe, doğal gaza, tüpe, mazota, benzine artarda fahiş zamlar yapan hükümet, artan maliyetler sonucu zamlanan gıda için bakkalı, marketi, pazarcıyı, çiftçiyi vatan haini diye suçladı.

Taksiciyi, kamyoncuyu, dolmuşçuyu maliyetler altında ezerken dış güçlere sığınan iktidar, ekmeğe zam yaparken de fırıncıyı hain ilan etmekte bir mahsur görmedi.

Kıymetli Cumhuriyet Halk Partililer yukarıda da söylediğim gibi biz her platformda halkımızın, hemşehrilerimizin dertlerini ve sıkıntılarını en yüksek sesle duyurmaya gayret ettik. Yaptığımız toplantı, açıklama ve ziyaretlerle her kesimin dertlerini dinledik, hemşehrilerimizin sesi olduk. Çözüm önerilerimizi de Genel Merkezimizin plan ve programları çerçevesinde anlatmayı sürdürüyoruz.

Halkımız yorgun, bitkin, üzgün, dertli ve kederlidir. Dün AKP'nin yılmaz savunucusu olan hemşehrilerimiz bugün bin pişman haldedir. Bu süreçte Cumhuriyet Halk Partimiz artık yeniden umut haline gelmiştir. Biz her bir partilimizin Kuva-i Milliye ruhu ile sahada olacağına inanıyor ve güveniyoruz. Emeklerinize şimdiden minnettarız.İktidar yürüyüşümüzü ülkemiz için kutlu olsun”

MİLLETVEKİLİ YAVUZYILMAZ, MERHUM PARTİLİLERİ ANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'da Danışma Kurulu toplantısına yaptığı konuşmada koronavirüs sebebiyle yaşamını yitiren partileri anarak rahmet diledi.

Danışman kurulu toplantısı konuşmaların ardından basına kapı olarak devam etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi