Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinin Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, göreve geldiği takdirde en büyük önceliklerinden birinin, TOKİ konutları ile karşı köylere ulaşımı sağlayacak bir köprünün yapılması olduğunu duyurdu.

Küçük Mihra’ya doğum günü sürprizi Küçük Mihra’ya doğum günü sürprizi

Zonguldak'ın en uzun süre görev yapmış belediye başkanlarından biri olan Gebeş, bu projenin beldede önemli bir ulaşım ihtiyacını karşılayacağını vurgulayarak şu açıklamalarda bulundu:

"Bu dönemdeki büyük mücadelelerimizden biri, beldemize bu köprüyü kazandırmak olacak. Özellikle TOKİ konutları ile karşı köylere daha hızlı ve kolay bir ulaşım sağlamak, beldemizin büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunacaktır. Alternatif ulaşım yollarıyla beldemizi daha erişilebilir hale getirerek, sürdürülebilir kalkınma hedefimize ulaşmak için çalışacağız. Durmak yok, üretmeye, büyütmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz."

Satılmış Gebeş'in açıklamaları, beldenin kalkınması ve ulaşım altyapısının güçlendirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. /Haber Merkezi

Editör: Murat Barutçu